Είστε εδώ

σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική-επίπεδο-1
5 Μήνες
Φεβρουάριος 2019
Αθήνα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-άνταμ-κοντοβάς-ελληνικό-ψάρι
5 ώρες
18/2/2019
90
Αθήνα
Ο Άνταµ Κοντοβάς, (Βραβείο Ελληνικής κουζίνας), παρουσιάζει πιάτα Δηµιουργικής Κουζίνας µε Ελληνικό Ψάρι
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-sous-vide
4 ώρες
18/02/2019
80
Χαλκίδα
Γνωρίστε την τεχνική μαγειρέματος Sous Vide, με τον βραβευμένο chef Αλέξ. Χαραλαμπόπουλο
σεμινάριο-γαλλικής-κουζίνας-ιεκ-praxis
6 ώρες
25/02/2019
150
Αθήνα
Hands On σεμινάριο Γαλλικής Κουζίνας με τον βραβευμένο Chef Αλέξανδρου Κοσκινά του Γαλλικού Restaurant Tudor Hall.
Σεμινάριο παγωτού με Νίκο Κουκιάσα
4 Ώρες
27/2 Αθήνα 28/2 Χαλκίδα
60
Αθήνα - Χαλκίδα
Σεμινάριο αυθεντικού Ιταλικού παγωτού με τον Νίκο Κουκιάσα (Chef/ιδιοκτήτης Casa Dolce Gelateria)
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-γαλλική-ζαχαροπλαστική-ατομικά-γλυκά-βιτρίνα-ζαχαροπλαστείου-ιεκ-praxis
10 ώρες
01 & 02/3/2019
Αθήνα
Μάθε στην πράξη τα μυστικά της γαλλικής ζαχαροπλαστικής με τον Δημήτρη Παπαντωνίου, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια.
Σεμινάριο Bartending: Cocktail Experts
25 ώρες / 1 μήνας
27/02/2019
Αθήνα - Χαλκίδα
Μάθε τα πάντα γύρω από το Mixology και τα πιό διάσημα Cocktails και γίνε ο Barman που ξεχωρίζει
Σεμινάριο Sushi Nigiri-Sashimi
4 Ωρες
04/03/2019
70
Αθήνα
O Chef Νίκος Πολιτάκος παρουσιάζει τα μυστικά της Ασιατικής Κουζίνας στο σεμινάριο Sushi Nigiri-Sashimi
σεμινάριο Βurger - Grill
4 Ωρες
06/03 Aθήνα 25/2 Χαλκίδα
70
Αθήνα
Μάθετε τις τεχνικές και τα μυστικά για πεντανόστιμα american style burger
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-carpaccio-tartare-στεφάτος
4 ώρες
13/3/2019
70
Αθήνα
Απρόσμενοι Γευστικοί Συνδιασμοί και προτάσεις για Carpaccio και Tartare, από τον Executive Chef Βασίλη Τσατσάκη
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis
4,5 Ωρες
18/3/2019
60
Αθήνα
Γνωρίστε τον κόσμο της Gluten Free και Sugar Free κουζίνας!Με τον εξειδικευμένο Σεφ Οδυσσέα Μάτσια!
4 Ώρες
20/3/2019
80
Αθήνα
Η Μοντέρνα Σκανδιναβική κουζίνα και οι τεχνικές της από τον Chef de Cuisine της Μ. Bρεττανίας Δημήτρη Μπούτσαλη

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία