Είστε εδώ

σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-κωνσταντίνος-κωστάκης-χριστουγεννιάτικα-γλυκά-κρήτης-κύπρου
5 ώρες
Χαλκίδα:10/12, Αθήνα:14/12
60
Μοναδικά παραδοσιακά γλυκά Χριστουγέννων, από τον εξειδικευμένο Chef Κωστή Κωστάκη (Α λα Γκρέκ).
σεμινάριο-παρασκευής-sushi-ιεκ-praxis
4 Ωρες
Αθήνα:10/12, Χαλκίδα:14/01
70
Γνωρίστε τα μυστικά & τις τεχνικές του διασημότερου Ιαπωνικού πιάτου, από τον εξειδικευμένο Chef Νίκο Πολιτάκο.
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική
5 μήνες
11/12/2018
Αθήνα
Προχωρημένες Τεχνικές, για αποφοίτους & εργαζόμενους, με Hands On Εργαστήρια από κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-canape-amuse-bouche-παύλος-κυριάκης
4 ώρες
12/12/2018
70
Αθήνα
Ο βραβευμένος Chef Παύλος Κυριάκης, μοιράζεται τα μυστικά του για την παρασκευή ποιοτικών Canape και Amuse Buche.
4 ώρες
17/12/2018
70
Αθήνα
Ετοιμάστε ένα διαφορετικό εορταστικό μενού, με τις δημιουργικές τεχνικές του εξαιρετικού Chef Θοδωρή Παπανικολάου
4 Ώρες
17/12/2018
60
Χαλκίδα
Χριστουγεννιάτικο/Εορταστικό μενού από τον βραβευμένο σεφ Δημήτρη Τσώτσο
σεμινάρια-μαγειρικής-ιεκ-praxis-gastronomy-days-carpaccio-tartare-στεφάτος
4 ώρες
07/01/2019
70
Αθήνα
Απρόσμενοι Γευστικοί Συνδιασμοί και προτάσεις για Carpaccio και Tartare, από τον Executive Chef Βασίλη Τσατσάκη
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis
4,5 Ωρες
09/01/2019
60
Αθήνα
Γνωρίστε τον κόσμο της Gluten Free και Sugar Free κουζίνας!Με τον εξειδικευμένο Σεφ Οδυσσέα Μάτσια!
σεμινάρια-ζαχαροπλαστικής-σχολές-ζαχαροπλαστικής-ιεκ-praxis-επαγγελματική-ζαχαροπλαστική-επίπεδο-1
5 Μήνες
14/01/2019
Αθήνα
Γίνε Πιστοποιημένος Επαγγελματίας Ζαχαροπλάστης, σε Υπερσύγχρονα Εργαστήρια, με Εκπαιδευτές κορυφαίους Pastry Chefs.
σεμιναριο-Street- food-ιεκ-praxis-αθήνα
4 Ωρες
14/01/2019
80
Αθήνα
Ο Χαρισματικός Σεφ Βασίλης Σπόρος μας ξεναγεί στην τέχνη του Street Food, αναδεικνύοντας συνταγές από όλο τον πλανήτη.
4 ώρες
16/01/2019
70
Αθήνα
Η Ελληνική Δημιουργική Κουζίνα, από την Κέρκυρα μέχρι την Κρήτη, με την ματιά του ταλαντούχου Chef Χάρη Νικολούζου.
δωρεάν-σεμινάρια-μαγειρικής-open-praxis-βασίλης-λεωνίδου-ελαιόλαδο
5 ώρες
ΑΘΗΝΑ: 22/01/2019, ΧΑΛΚΙΔΑ: 24/01/2019
Ο Chef Βασίλης Λεωνίδου, expert στο ελαιόλαδο, μας ξεναγεί στις ποιότητες, τις γεύσεις και τις μαγειρικές του χρήσεις.

Σελίδες

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία