#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Open Lab Παιδαγωγικών: Σεμινάριο Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΑθήνα
 • Ωράριο Αθήνα12:00
 • Συχνότητα1 Φορά

Έλα στο Open Lab Παιδαγωγικών, Σεμινάριο Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος, για να γνωρίσεις το Πρωτοποριακό Ψυχoπαιδαγωγικό Μοντέλο που σχεδίασε η Διεθνώς Αναγνωρισμένη Δρ Χάρις Καρνέζη. Για παιδιά με επικοινωνιακές δυσκολίες, χαμηλή αυτοεκτίμηση, προβλήματα συμπεριφοράς, φοβίες, υψηλής λειτουργικότητας αυτισμό και σύνδρομο Άσπεργκερ.

 

Πρόκειται για μία καινοτόμο προσέγγιση που βασίζεται στο συνδυασμό της τέχνης του θεάτρου και των αρχών και τεχνικών της γνωσιακής και συμπεριφορικής θεραπευτικής μεθόδου της ψυχολογίας. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα έχουν την ευκαιρία να δουν το Γνωσιακό Συμπεριφορικό Δράμα να λειτουργεί στην πράξη, βιώνοντάς το ως μαθητές υπό τη συναρπαστική καθοδήγηση της Δρ Χάριτος Καρνέζη, σε μια σειρά πρακτικών παραδειγμάτων για την αντιμετώπιση διαφόρων δυσκολιών.

 

Η τέχνη του θεάτρου, είναι βασικό εργαλείο της διδακτικής πρακτικής καθώς αποτελεί μία από τις πιο ασφαλείς και σίγουρες οδούς για να κινητοποιήσει τους μαθητές και να τους εμπλέξει στη διδακτική διαδικασία.

 

Οι Σπουδαστές Παιδαγωγικών του ΙΕΚ PRAXIS θα παρακολουθήσουν κατά την διάρκεια των σπουδών τους, ολόκληρο το Σεμινάριο του Γνωσιακού Συμπεριφορικού Δράματος και θα έχουν ένα επιπλέον χρήσιμο εργαλείο στην επιστημονική τους εργαλειοθήκη.

 

Η Συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Απαιτείται η κράτηση θέσης με την συμπλήρωση της διπλανής φόρμας

Το σεμινάριο απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές στον χώρο των παιδαγωγικών

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο ΚΕΔΙΒΙΜ PRAXIS

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US