Τεχνικός Ασφαλείας για επιχειρήσεις Γ' κατηγορίας επικινδυνότητας

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Τεχνικός Ασφαλείας για επιχειρήσεις Γ' κατηγορίας επικινδυνότητας

Έναρξη

13/02 Αθήνα 28/02 Χαλκίδα

Διάρκεια

10 ώρες

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

  • Εγκεκριμένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εργοδοτών, προκειμένου αυτοί να μπορούν να ασκούν τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στις δικές τους επιχειρήσεις, εφ' όσον οι επιχειρήσεις αυτές είναι χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορία Επικινδυνότητας).
  • Το πρόγραμμα υλοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υπουργική Απόφαση 39278/1823/25.7.2018 και στην σχετική νομοθεσία για την προστασία της Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε Εργοδότες - Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορία Επικινδυνότητας), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υπουργική Απόφαση 2928/130 και στην σχετική νομοθεσία για την προστασία της Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

  • Με το τέλος του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να ασκούν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορίας).

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45'  

Πιστοποίηση

Πρόγραμμα Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Απασχόλησης - Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 PRAXIS (ΚΕΔΙΒΙΜ 2 PRAXIS): Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία