Τεχνικός Ασφαλείας για επιχειρήσεις Γ' κατηγορίας επικινδυνότητας

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Τεχνικός Ασφαλείας για επιχειρήσεις Γ' κατηγορίας επικινδυνότητας

Έναρξη

13/02 Αθήνα 28/02 Χαλκίδα

Διάρκεια

10 ώρες

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

  • Εγκεκριμένο Πρόγραμμα Επιμόρφωσης Εργοδοτών, προκειμένου αυτοί να μπορούν να ασκούν τα καθήκοντα του Τεχνικού Ασφαλείας στις δικές τους επιχειρήσεις, εφ' όσον οι επιχειρήσεις αυτές είναι χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορία Επικινδυνότητας).
  • Το πρόγραμμα υλοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υπουργική Απόφαση 39278/1823/25.7.2018 και στην σχετική νομοθεσία για την προστασία της Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

  • Σε Εργοδότες - Ιδιοκτήτες Επιχειρήσεων χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορία Επικινδυνότητας), σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην Υπουργική Απόφαση 2928/130 και στην σχετική νομοθεσία για την προστασία της Υγείας και Ασφάλειας των Εργαζομένων.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

  • Με το τέλος του προγράμματος οι καταρτιζόμενοι θα είναι σε θέση να ασκούν καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας στις επιχειρήσεις τους χαμηλής κατηγορίας επικινδυνότητας (Γ' Κατηγορίας).

Πιστοποίηση

Πρόγραμμα Εγκεκριμένο από το Υπουργείο Απασχόλησης - Βεβαίωση Παρακολούθησης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 PRAXIS (ΚΕΔΙΒΙΜ 2 PRAXIS): Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία