#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Webinar | Food Trends & Food Innovation 2022 με τη Γιάννα Μπαλαφούτη


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο Αθήνα14:00 – 17:00
  • Διάρκεια3 ώρες

On Line Webinar Food Trends & Food Innovation 2022 / Παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις & Καινοτομία στην μετά Covid-19 εποχή.

Η πανδημία άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες τις συνήθειες των καταναλωτών. Το lockdown έδωσε χώρο και χρόνο για αναστοχασμό και η διατροφή παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο στις συνήθειες των καταναλωτών. Η καλή υγεία, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των διατροφικών προτιμήσεων.
Ταυτόχρονα, το κλείσιμο της εστίασης έδωσε βήμα στην ψηφιακή εποχή και δημιουργήθηκαν νέα μοντέλα πωλήσεων και διανομής ενώ διάσημοι chef καινοτόμησαν αλλάζοντας την αντίληψη των εστιατορικών γευμάτων.

Αφορά αποκλειστικά και μόνο τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS των ειδικοτήτων:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας καθώς και του προγράμματος “Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη”
  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
  • Στέλεχος Τεχνολογίας Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών
  • Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
  • Βιολογικής Γεωργίας

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US