#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Open Lab Μαγειρικής: Γεύσεις Από Θάλασσα


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΧαλκίδα
  • Έναρξη Χαλκίδα27/06/2022
  • Ωράριο Χαλκίδα13.30- 17.00

Γνώρισε από κοντά τον κόσμο της Μαγειρικής Τέχνης σε ένα μοναδικό Open Lab με θέμα τις θαλασσινές γεύσεις με τον Chef και καθηγητή του PRAXIS Αναστάσιο Μπουσμούρη.

Έλα να γνωρίσεις από κοντά  τις ανανεωμένες εγκαταστάσεις και εργαστήρια του ΙΕΚ PRAXIS να λύσεις τις απορίες και να εκθέσεις τα ερωτήματά σου σχετικά με τον κλάδο και το επάγγελμα της Μαγειρικής!

Μάθε μοναδικές τεχνικές που θα απογειώσουν τα skill σου και θα σε οδηγήσουν στην κορυφή!

Το Open Day απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές μαγειρικής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τους εκπαιδευτικούς χώρους και εργαστήρια του ΙΕΚ PRAXIS και να δουν μια παρουσίαση τεχνικής και θεωρίας από τα χέρια του chef Αναστάσιου Μπουσμούρη.


image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US