Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική με Λευκά & Κίτρινα Τυριά
#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Μαγειρική & Ζαχαροπλαστική με Λευκά & Κίτρινα Τυριά


  • ΠαρακολούθησηΜε φυσική παρουσία
  • Έναρξη-
  • Διάρκεια4 ώρες
  • Λήξη-
  • ΠόληΑθήνα
  • Ωράριο17:30-21:30
  • Συχνότητα1 φορά
  • Τιμή20.00€

chef Νίκος Ντάνος

Εξιδεικευμένο σεμινάριο για τα λευκά και κίτρινα τυριά. Γεύσεις και ποικιλίες τυριών και οι χρήσεις τους σε πιάτα και επιδόρπια:

  • Γαρίδες σε σάλτσα φέτας αρωματισμένες με σαφράν και pernod
  • Μους φέτας με δυόσμο
  • Μους φέτας µε λιαστή ντομάτα και ελιά
  • Ντάκος γλυκός με μανούρι και μαρμελάδα ντομάτας
  • πικάντικη μους φέτας
  • Πράσινη σαλάτα με Ταλαγάνι σε κρούστα από σουσάμι µε καραμελωμένα φουντούκια και ντρέσινγκ περγαμόντο
  • Σοκολατάκια Ροκφόρ

Το Σεμινάριο απευθύνεται σε σπουδαστές ή μελλοντικούς σπουδαστές Ζαχαροπλαστικής, Αρτοποιίας και Μαγειρικής και σε όσους θέλουν να γνωρίσουν νέες μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές προσεγγίσεις, τεχνικές και χρήση υλικών.

  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται ΑΝΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΗ

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
 IBAN GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 
Τράπεζα ΕΘΝΙΚΗ
 IBAN GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282
Δικαιούχος ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκμάθηση νέων τεχνικών και χρήσης υλικών στην Μαγειρική και την Ζαχαροπλαστική.

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US