#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών – FrieslandCampina Hellas


  • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
  • ΠόληΑθήνα - Χαλκίδα
  • Έναρξη Αθήνα28/11/2022
  • Ωράριο Αθήνα12:30μμ
  • Έναρξη Χαλκίδα01/12/2022
  • Ωράριο Χαλκίδα12:30μμ
  • Διάρκεια2 Ώρες
  • Συχνότητα1 Φορά

Η Friesland Campina – DEBIC και το ΙΕΚ PRAXIS παρουσιάζουν το σεμινάριο Κρέμες γάλακτος & προϊόντα με προσθήκη φυτικών λιπαρών: Από την παραγωγική διαδικασία σε τεχνικές & προτάσεις για μαγειρικές – ζαχ/κές εφαρμογές».  Ένα δωρεάν σεμινάριο αποκλειστικά για τους σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΙΕΚ PRAXIS

 

Εισηγητές σεμιναρίου:

  • Μάριος Λιαδάκης Culinary Specialist FrieslandCampina Hellas
  • Κωνσταντίνος Σβίλιας Foodservice Sales Manager FrieslandCampina Hellas

 

Αναλυτικό πρόγραμμα:

 

  • Σκοπός σεμιναρίου – Αναφορά σε Εταιρεία RFCFCH & Debic brand (Ιστορική αναδρομή)
  • Κρέμα γάλακτος
    Ορισμός – Παραγωγική διαδικασία – θερμοκρασία αποθήκευσης & μεταφοράς
    Σύγκριση ομογενοποιημένης – μη ομογενοποιημένης κρέμας γάλακτος & σύγκριση προϊόντων με διαφορετική λιποπεριεκτικότητα
    Γευστικές δοκιμές
  • Προφίλ επαγγελματία σεφ
    Ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος

Παράμετροι που πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά τη χρήση της

  • Συνταγές
  •  Προφίλ επαγγελματία ζαχαροπλάστη
    Ποια κριτήρια θέτει στην επιλογή της κρέμας γάλακτος

Διόγκωση – Ορθός τρόπος ‘χτυπήματος’ της κρέμας γάλακτος & Παράμετροι

Λιποπεριεκτικότητα της κρέμας γάλακτος

Επιλογή ταχύτητας στο μίξερ

Σταθερότητα του διογκωμένου προϊόντος μετά από 24-36 ώρες

Σύγκριση ομογενοποιημένης – μη ομογενοποιημένης κρέμας γάλακτος & ζωικά vs φυτικά λιπαρά
Χτύπημα ‘σαντιγί’ – Γευστικές δοκιμές

  • Συνταγές

 

Λίγα λόγια για την FrieslandCampina

H FrieslandCampina Hellas αποτελεί μέλος της Royal FrieslandCampina, μίας από τις μεγαλύτερες συνεταιριστικές εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με βαθιά παράδοση σχεδόν 150 χρόνων. Η Royal FrieslandCampina είναι απόλυτα προσηλωμένη στην παροχή αρίστης ποιότητας γαλακτοκομικών προϊόντων που βοηθούν εκατομμύρια καταναλωτές κάθε μέρα να ακολουθούν διατροφικά πρότυπα, τα οποία συμβάλλουν στη διατήρηση της καλής υγείας του ανθρώπινου οργανισμού. Με τζίρο που ανέρχεται στα 11,3 δις ευρώ, συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο με 17.413 μέλη-κτηνοτρόφους, 23.816 εργαζόμενους, γραφεία σε 36 χώρες και εξαγωγές σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η FrieslandCampina Hellas δημιουργήθηκε το 1983 και έκτοτε καταγράφει μακροχρόνια και επιτυχή πορεία στην ελληνική αγορά. Σήμερα, διαθέτει στους Έλληνες καταναλωτές μια ολοκληρωμένη γκάμα γαλακτοκομικών προϊόντων, που περιλαμβάνει βρεφικά γάλατα και κρέμες, γάλατα εβαπορέ και υψηλής παστερίωσης, γιαούρτια, κρέμες γάλακτος και τυριά με τις επωνυμίες ΝΟΥΝΟΥ, FRISO, MILNER, FINA, καθώς και τα προϊόντα επαγγελματικής χρήσης FRICO, DEBIC, NOYNOY BARISTA’S GOLD, TOP PRO, ΝΟΥΝΟΥ μερίδες, ΜΙΚΡΗ ΟΛΛΑΝΔΕΖΑ και FRAU ANTJE, ανταποκρινόμενη, έτσι,στις σύγχρονες διατροφικές απαιτήσεις των Ελλήνων καταναλωτών και όχι μόνο.

Η συμβολή της FrieslandCampina Hellas στο όραμα και την αποστολή της Royal FrieslandCampina, επιτυγχάνεται μέσα από την Δημιουργία Φυσικών Δεσμών που έχει χτίσει και συνεχίζει να αναπτύσσει με τους Καταναλωτές και Πελάτες, τους Παραγωγούς – Κτηνοτρόφους, το Περιβάλλον, τους Ανθρώπους μας, με την Ελλάδα, αλλά και μέσα από τις αξίες που η ίδια η εταιρεία προωθεί και στηρίζει.

Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά στους σπουδαστές Μαγειρικής, Ζαχαροπλαστικής και Τεχνολογίας Τροφίμων του ΙΕΚ PRAXIS

Εξειδίκευση πάνω στη χρήση κρέμας γάλακτος στη μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832),


image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

    Ενδιαφέρομαι για
    Περιοχή ενδιαφέροντος
    X
    CONTACT US