WEBINAR | Burger Academy - Chef: O Ταλαντούχος Βασίλης Σπόρος #PraxisGastronomyDays

Burger Masterclass Burger Academy Βασίλης Σπόρος

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

WEBINAR | Burger Academy - Chef: O Ταλαντούχος Βασίλης Σπόρος #PraxisGastronomyDays

Έναρξη Αθήνα

On Demand

Διάρκεια

4 ώρες

Κόστος

45

Συχνότητα

On Demand

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Σεμινάριο Μαγειρικής: Burger Academy: Το πιο διάσημο sandwich του κόσμου μέσα από 20 συνταγές, με τον Βασίλη Σπόρο

Το Σεμινάριο διατίθεται On Demand. Μπορείτε να το παρακολουθήσετε όποτε επιθυμείτε.

 

  • Θα φτιάξουμε τρείς (3) διαφορετικές ζύμες για ψωμιά: brioche, classic burger bun, bao burger bun
  • Θα αλέσουμε, θα προετοιμάσουμε και θα συγκρίνουμε διαφορετικές κοπές βοδινού για διαφορετικά ψησίματα
  • Θα μάθουμε πως θα πετύχουμε το πιο εναλλακτικό burger της δεκαετίας, το Ramen Burger με bun από ramen noodles
  • Θα σιγοκαπνίσουμε χοιρινές σπάλες για να δημιουργήσουμε το απόλυτο pulled pork burger
  • Θα μάθουμε τη συνταγή για το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο από τον Αμερικανικό Νότο
  • Θα δούμε ένα διαφορετικό Vegan Burger, με υφή και όψη κανονικού
  • Θα μάθουμε πως γίνονται σωστά τα καραμελωμένα κρεμμύδια και τρείς (3) διαφορετικές βασικές σάλτσες.
  • Θα δούμε και θα δοκιμάσουμε διαφορετικές τεχνικές για την καλύτερη φρεσκοτηγανητή πατάτα
  • Θα μάθουμε τη συνταγή και τεχνική για την πιο γνωστή γαρνιτούρα για burger, το coleslaw
  • Χειροποίητες Πίκλες

 

Plus: τα μυστικά πίσω από την επιτυχία των πιο διάσημων αλυσίδων με burgers στον κόσμο!

 

Σεμινάριο Μαγειρικής Burger Academy Chef Βασίλης Σπόρος cheeseburger hamburger Σεμινάριο Μαγειρικής Burger Academy Chef Βασίλης Σπόρος cheeseburger hamburgerΣεμινάριο Μαγειρικής Burger Academy Chef Βασίλης Σπόρος cheeseburger hamburger

 

Αναλυτικά όλες οι συνταγές που θα παρουσιαστούν:

 

  • Ζύμη για brioche bun
  • Ζύμη για classic American burger bun
  • Zύμη για ψωμάκι ατμού Bao

 

  1. Τεχνική για το σωστό μίγμα και ο τρόπος που αλέθουμε το κρέας:
  • Χρησιμοποιούμε 5 διαφορετικές κοπές βοδινού.
  • Διαλέγουμε ποια είναι καλύτερη από μόνη της και χτίζουμε τη γεύση στα μέτρα μας.
  • Πότε και πως αλατοπιπερώνουμε.
  • Που και πώς ψήνουμε σχάρα - πλατό - ξυλόφουρνο με τί αποτέλεσμα.

 

  1. Καραμελωμένα κρεμμύδια:
  • με τη σωστή τεχνική χωρίς ζάχαρη

 

  1. Χειροποίητες πίκλες και dressing:
  • με βάση τη μαγιονέζα και τα λιωμένα τυριά

 

  1. Φρεσκοτηγανητές πατάτες:
  • Στάδια και θερμοκρασίες ποσαρίσματος
  • τελείωμα στο service για το πιο τραγανό αποτέλεσμα

 

  1. Coleslaw:
  • με παραδοσιακή αμερικάνικη συνταγή με μήλο και μαραθόσπορο

 

Τα burger μας

 

  • Classic American Ηamburger/ Cheeseburger: Ο βασιλιάς των burger με απλά υλικά
  • Ramen Burger: με bun από ramen noodles, αβγό και μια ιδιαίτερη γλυκόξινη σάλτσα από μαύρα φασόλια.
  • Crispy Peking Duck Burger: H πάπια Πεκίνου σε αφράτο ψωμάκι burger ατμού Βαο, με hoisin sauce και τραγανές πίκλες
  • Pulled Pork Burger: Σιγοκαπνίζουμε χοιρινή σπάλα με ξύλα και κάρβουνα και ετοιμάζουμε το πιο διάσημο εναλλακτικό burger.
  • Τhe Tipsy Texan: O Tεξανός που παραπατάει δηλαδή, πρωταγωνιστεί σε όλα τα μενού των νοτιοαμερικάνικων bbq joints, pulled pork και σιγοκαπνιστό λουκάνικο
  • Buttermilk Fried Chicken Burger: Με πανάρισμα 11 μπαχαρικών, ξινόγαλο και αβγό το πιο τραγανό τηγανητό κοτόπουλο.
  • Vegan Burger: Συνδυάζοντας πρωτεΐνη σόγιας δημιουργούμε ένα μοναδικό burger που σε υφή και όψη μοιάζει με κανονικό, αλλά δεν έχει ίχνος ζωικού προϊόντος
  • Umami Burger: Παρμεζάνα, ψητές τομάτες και pickled ginger ενισχύουν το umami
  • Juicy Lucy: Συνώνυμο με το γεμιστό burger με τυρί, από το 1954 έχει πλέον γίνει ένα κλασικό burger που φιγουράρει σε πολλά σπουδαία μενού.
  • The Luther (Donut) Burger: Τί γίνεται όταν ένα donut παίρνει τη θέση ενός κλασικού burger bun? Δημιουργείται το Luther burger που αν και μετράει μόνο 10 χρόνια παρουσίας, έχει ήδη καταφέρει να γίνει κλασικό.
  • White Castle Burger: Άλλη μία ιστορία επιτυχίας, όπου το τετράγωνο burger bun και μπιφτέκι ξεχώρισαν, άνοιξαν την κουζίνα και έδειξαν την ποιότητα που μπορεί να έχει ένα γρήγορο burger

 

Σεμινάριο Μαγειρικής Burger Academy Chef Βασίλης Σπόρος cheeseburger hamburger


 

Σε ποιους απευθύνεται

Το σεμινάριο απευθύνεται όσους θέλουν να γνωρίσουν τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από πεντανόστιμα, ζουμερά burger καθώς και μοντέρνες παραλλαγές πάνω σε κλασσικά burgers.
 

Τιμολογιακή Πολιτική:

  • 45€ κόστος παρακολούθησης On-Demand

  • 30€ για τους απόφοιτους του IEK PRAXIS

  • Δωρεάν για τους σπουδαστές διετούς φοίτησης Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής, αποκλειστικά του ΙΙΕΚ PRAXIS

  • Η κράτηση Θέσης προϋποθέτει την εξόφληση του προγράμματος
     

Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομά σας

 

Τράπεζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 IBAN

GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 

Τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ

 IBAN

GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση πάνω στο american style burger και τις μοντέρνες παραλλαγές του.

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Παρακολούθησης σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Διεύθυνση

Αθήνα: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής, θα παραλάβετε τις συνταγές σε ηλεκτρονική μορφή

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία