- ΑΘΗΝΑ: 210-8230090 ΧΑΛΚΙΔΑ: 22210-74005
- info@iekpraxis.gr
Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής “Tout chocolat”: Τούρτες και γλυκά ταξιδίου όλο σοκολάτα
Ο ταλαντούχος Pastry Chef των Ξενοδοχείων "King George" και "Μεγάλη Βρετανία", Ευγένιος Βαρδακαστάνης, θα μας ταξιδέψει στον μαγικό κόσμο των γλυκών ΜΟΝΟ από σοκολάτα με τις ακόλουθες συνταγές:
Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής απευθύνεται:
Τράπεζα |
ΠΕΙΡΑΙΩΣ |
IBAN |
GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 |
Τράπεζα |
ΕΘΝΙΚΗ |
IBAN |
GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282 |
Δικαιούχος |
ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε. |
Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις και συνταγές για ατομικά γλυκά και τούρτες από σοκολάτα, νέας έμπνευσης και παραγωγής, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45'
Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.
Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.
Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.
Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!