Σεμινάριο Σοκολάτας: 100% Chocolate, με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη

σεμινάριο-σοκολάτας-με-τον-σπύρο-πεδιαδιτάκη-ιεκ-praxis

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Σεμινάριο Σοκολάτας: 100% Chocolate, με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

16 & 17/12/2019

Διάρκεια

10 ώρες (2ήμερο)

Ωράριο

11:00-16:00

Συχνότητα

2 συναντήσεις των 5 ωρών

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Head Patissiere της ΣΠΟΝΔΗΣ, παρουσιάζει ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο, για την Σοκολάτα

 

Στο Σεμινάριο περιλαμβάνονται τα εξής εκπαιδευτικά αντικείμενα:

 

  • Εισαγωγική και τεχνολογική ανάλυση σοκολάτας ΜΑISON
  • Βασικές αρχές και στάδια παραγωγής
  • Παρασκευή σοκολάτας με τον καρπό του κακάο

 

Θα παρασκευαστούν οι παρακάτω συνταγές:

 

  • 2 συνταγές σοκολατένιου επιδορπίου εστιατόριου
  • 2 συνταγές σοκολατένιου γλυκού βιτρίνας ζαχαροπλαστείου
  • 2 συνταγές για σοκολατάκια bob bon

 

Μετά την ολοκλήρωση κάθε συνταγής ακολουθεί γευστική δοκιμή.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής 100% Chocolate, με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη, απευθύνεται:

  • σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
  • σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, 
  • σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες υψηλής ζαχαροπλαστικής με βάση την σοκολάτα

 

  • Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται Αναγραφή του ονόματος του καταθέτη

Τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ

Αριθμός Λογαριασμού

862 48000 282

 IBAN

GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

 

Τράπεζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού

5154-038738-483

 IBAN

GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις, δεξιότητες και συνταγές για δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής με σοκολάτα, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου και εστιατορίου.

 

 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) υπογεγραμμένη και από τον Pastry Chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Διεύθυνση

Αθήνα: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Οι συνταγές σε έντυπη μορφή - επαγγελματική ποδιά ζαχαροπλαστικής

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία