100% Chocolate, με τον Βραβευμένο Chef Patissier Σπύρο Πεδιαδιτάκη

σεμινάριο-σοκολάτας-με-τον-σπύρο-πεδιαδιτάκη-ιεκ-praxis

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

100% Chocolate, με τον Βραβευμένο Chef Patissier Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Πόλη

Κόστος:220€-Early Bird:180€

Έναρξη Αθήνα

Αθήνα:19-20/10/2020

Διάρκεια

2 μέρες

Ωράριο

11:00-16:00

Συχνότητα

2 συναντήσεις των 5 ωρών

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

Ο Σπύρος Πεδιαδιτάκης, Head Patissiere του Βραβευμένου Εστιατορίου Σπονδή, παρουσιάζει ένα μοναδικό διήμερο σεμινάριο, για την Σοκολάτα

 

Στο Σεμινάριο περιλαμβάνονται τα εξής εκπαιδευτικά αντικείμενα:

 

  • Εισαγωγική και τεχνολογική ανάλυση σοκολάτας ΜΑISON
  • Βασικές αρχές και στάδια παραγωγής
  • Παρασκευή σοκολάτας με τον καρπό του κακάο

 

Θα παρασκευαστούν οι παρακάτω συνταγές:

 

  • 2 συνταγές σοκολατένιου επιδορπίου εστιατόριου
  • 2 συνταγές σοκολατένιου γλυκού βιτρίνας ζαχαροπλαστείου
  • 2 συνταγές για σοκολατάκια bob bon

 

Μετά την ολοκλήρωση κάθε συνταγής ακολουθεί γευστική δοκιμή.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής 100% Chocolate, με τον Σπύρο Πεδιαδιτάκη, απευθύνεται:

  • σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
  • σε αποφοίτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, 
  • σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες υψηλής ζαχαροπλαστικής με βάση την σοκολάτα

Τιμολογιακή Πολιτική:


Το κόστος του προγράμματος είναι:220€
Για εγγραφές έως 31/8 Early Bird:180€
Κόστος για Φοιτητές & Σπουδαστές:180€

Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση προκαταβολής 100€
Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς αναγράφοντας πάντα το όνομα σας

 

Τράπεζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

 IBAN

GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 

Τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ

 IBAN

GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις, δεξιότητες και συνταγές για δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής με σοκολάτα, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου και εστιατορίου.

 

 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) υπογεγραμμένη και από τον Pastry Chef Σπύρο Πεδιαδιτάκη

Διεύθυνση

Αθήνα: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Οι συνταγές σε έντυπη μορφή - επαγγελματική ποδιά ζαχαροπλαστικής Praxis

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 3 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία