Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη (#PraxisGastronomyDays)

Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη (#PraxisGastronomyDays)

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

28/11/2019

Διάρκεια

5 ωρες

Ωράριο

11:00-16:00

Συχνότητα

1 φορά

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

 Σεμινάριο Χριστουγεννιάτικης Ζαχαροπλαστικής: "Boutique de Noel" (Μπουτίκ των Χριστουγέννων)

 

Τις νέες τάσεις σε Κορμούς και Ατομικά Γλυκά για την Χριστουγεννιάτικη Περίοδο 2019, θα μας παρουσιάσει ο διακεκριμένος Pastry Chef των Ξενοδοχείων "King George και "Μεγάλη Βρετανία"¨, Ευγένιος Βαρδακαστάνης

 

Τα γλυκά που θα παρουσιαστούν είναι:

 

Buche Chocolat “Madagascar”

  • Ένας ξεχωριστός Χριστουγεννιάτικος Κορμός σοκολάτας,ποικιλίας Criollo από τη Μαδαγασκάρη. Ένα σύνολο 7 συνταγών με διαφορετικές υφές και πάντρεμα της bitter σοκολάτας με την γάλακτος

 

Buche “Red Velvet”

  • H άλλη εκδοχή του Red Velvet… Αυτή τη φορά σε κορμό με αέρινες υφές και το φρουτένιο χαρακτήρα του βατόμουρου

 

“Tarte Jamaica”

  • Μια τάρτα φουντουκιού τραγανή και πλούσια,καλυμμένη με μια ελαφριά σαντιγύ λευκής σοκολάτας αρωματισμένη με καφέ Blue Mountain

 

Cake “Marronsis”

  • Το κάστανο δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη Χριστουγεννιάτικη βιτρίνα μας…Τι καλύτερο από ένα cake κάστανο με τη φρεσκάδα του cassis;

 

Ένα σύνολο 4 γλυκών που συνοδεύεται από  20 διαφορετικές  συνταγές  και τεχνικές

Σε ποιους απευθύνεται

Το Σεμινάριο Ζαχαροπλαστικής Χριστουγεννιάτικα Γλυκά, με τον Ευγένιο Βαρδακαστάνη απευθύνεται:

  • σε ήδη εργαζόμενους στον χώρο της ζαχαροπλαστικής,
  • σε απόφοιτους και σπουδαστές σχολών ζαχαροπλαστικής, 
  • σε κάθε ενδιαφερόμενο που θέλει να αποκτήσει γνώσεις και δεξιότητες για προχωρημένα χριστουγεννιάτικα γλυκά υψηλής ζαχαροπλαστικής
  • Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς.
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται Αναγραφή του ονόματος του καταθέτη

Τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ

Αριθμός Λογαριασμού

862 48000 282

 IBAN

GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

 

Τράπεζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού

5154-038738-483

 IBAN

GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα έχουν κατακτήσει τεχνικές γνώσεις και συνταγές για χριστουγεννιάτικα ατομικά γλυκά και κορμούς, νέας έμπνευσης και παραγωγής, που θα ενθουσιάσουν τους πελάτες κάθε ποιοτικού ζαχαροπλαστείου.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45' 

 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832) υπογεγραμμένη από τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη

Διεύθυνση

Αθήνα: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Οι Συνταγές και οι Τεχνικές θα Δοθούν σε Έντυπη Μορφή- Παροχή η Ποδιά Ζαχαροπλαστικής

Τιμή

100

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία