Ιταλική Κουζίνα: Από την παράδοση στην Καινοτομία (#PraxisGastronomyDays)

σεμινάριο-ιταλικής-κουζίνας-θοδωρής-παπανικολάου-ιεκ-praxis

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Ιταλική Κουζίνα: Από την παράδοση στην Καινοτομία (#PraxisGastronomyDays)

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

15/01/2020

Διάρκεια

4 ώρες

Ωράριο

12:00 - 16:00

Συχνότητα

1 φορά

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

  • Ο Θοδωρής Παπανικολάου, Chef στο Restaurant “ΣΕΛΗΝΗ" (Σαντορίνη, Χρυσός Σκούφος) και καθηγητής μαγειρικής στο ΙΕΚ PRAXIS (*Χρυσός σκούφος, *Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, *2 αστέρια FNL Guide), παρουσιάζει το σεμινάριο:

 

"Ιταλική Κουζίνα. Από την παράδοση στην καινοτοµία", στα πλαίσια των Σεμιναρίων #PraxisGastronomyDays

 

  • Ένας κορυφαίος Έλληνας chef, µε µεγάλη και δηµιουργική θητεία σε εστιατόρια της Ιταλίας, διδάσκει τα µυστικά των παραδοσιακών βάσεων, αλλά και όλες τις σύγχρονες προτάσεις, της πιο γνωστής και αναγνωρίσιµης κουζίνας παγκοσµίως, της ιταλικής.

 

Θα παρουσιαστεί η δημιουργία και θα γίνει γευσιγνωσία των παρακάτω πιάτων:

 

  1. Uovo ala Carbonara
  2. Mortadella
  3. Caprese
  4. Tiramisu

 

Το Μενού & Την Δοκιμή των Πιάτων Θα Συνοδεύσουν Εκλεκτά Κρασιά

Σε ποιους απευθύνεται

Σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τα μυστικά της ιταλικής κουζίνας και τις σύγχρονες εκδοχές της, από έναν έμπειρο στην κουζίνα αυτή, βραβευμένο chef.

 

  • Η αναγραφόμενη τιμή (80€) ισχύει για περιορισμένες θέσεις
  • Κρατήσεις θέσεων με κατάθεση του ποσού.
  • Για τραπεζική κατάθεση του ποσού του σεμιναρίου, χρησιμοποιήστε τους παρακάτω λογαριασμούς
  • Πρέπει οπωσδήποτε να γίνεται αναγραφή του ονόματος του καταθέτη

 

Τράπεζα

ΕΘΝΙΚΗ

Αριθμός Λογαριασμού

862 48000 282

 IBAN

GR 76 0110 8620 0000 8624 8000 282

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

 

Τράπεζα

ΠΕΙΡΑΙΩΣ

Αριθμός Λογαριασμού

5154-038738-483

 IBAN

GR 35 0172 1540 0051 5403 8738 483 

Δικαιούχος

ΜΑΡΙΑ ΧΑΪΝΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΚΕΚ PRAXIS Ε.Ε.

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

Με το τέλος του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν τις βάσεις της ιταλικής κουζίνας και θα έχουν κατακτήσει τεχνικές για δημιουργία καινοτομικών σύγχρονων πιάτων, από την ίδια μαγειρική παράδοση, με σύγχρονη όμως ματιά.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45'  

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Συμμετοχής σε Πρόγραμμα Επαγγελματικής Κατάρτισης, από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832), με την υπογραφή και του Chef Θοδωρή Παπανικολάου

Διεύθυνση

Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Παροχές

Οι συνταγές σε έντυπη μορφή - Δώρο Επαγγελματική Μαγειρική Ποδιά σε κάθε συμμετέχοντα

Τιμή

80

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία