Webinar | Food Trends & Food Innovation 2022 με τη Γιάννα Μπαλαφούτη

Food Trends & Food Innovation 2022

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Webinar | Food Trends & Food Innovation 2022 με τη Γιάννα Μπαλαφούτη

Έναρξη Αθήνα

Υλοποιήθηκε

Διάρκεια

3 ώρες

Ωράριο

14:00 – 17:00

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

On Line Webinar Food Trends & Food Innovation 2022 / Παγκόσμιες γαστρονομικές τάσεις & Καινοτομία στην μετά Covid-19 εποχή.

 

Η πανδημία άλλαξε μέσα σε λίγους μήνες τις συνήθειες των καταναλωτών. Το lockdown έδωσε χώρο και χρόνο για αναστοχασμό και η διατροφή παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο στις συνήθειες των καταναλωτών. Η καλή υγεία, η ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού και η βιώσιμη ανάπτυξη είναι στο επίκεντρο των διατροφικών προτιμήσεων. 
Ταυτόχρονα, το κλείσιμο της εστίασης έδωσε βήμα στην ψηφιακή εποχή και δημιουργήθηκαν νέα μοντέλα πωλήσεων και διανομής ενώ διάσημοι chef καινοτόμησαν αλλάζοντας την αντίληψη των εστιατορικών γευμάτων.

 

 

Σε ποιους απευθύνεται

Αφορά αποκλειστικά και μόνο τους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS των ειδικοτήτων:

  • Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης - Αρχιμάγειρας καθώς και του προγράμματος "Μετεκπαίδευσης στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη"
  • Τεχνικός Αρτοποιός Ζαχαροπλαστικής
  • Στέλεχος Τεχνολογίας Ελέγχου Τροφίμων & Ποτών
  • Στέλεχος Διατροφής & Διαιτολογίας
  • Βιολογικής Γεωργίας

 

 

Διεύθυνση

ΑΘΗΝΑ: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.

Ο Οργανισμός διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις σε 4 κτήρια και μια Δυνατή Ομάδα 300 Εκπαιδευτών.

Με Σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες η Επαγγελματική Αποκατάσταση των Αποφοίτων του φτάνει στο 90%.

Επιλέξτε μία από τις 73 Δυναμικές Ειδικότητες  ή Κάποιο από τα Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε Σήμερα την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία