Ινδικό Μασάζ Κεφαλής

σεμινάρια-αισθητικής-κομμωτικής-σχολές-αισθητικής-κομμωτικής-ιεκ-praxis-αθήνα-χαλκίδα-ινδικό-μασάζ-κεφαλής

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Ινδικό Μασάζ Κεφαλής

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

Coming Soon

Διάρκεια

5 ώρες

Ωράριο

14:30-19:15

Συχνότητα

1 φορά

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

 

 

 • Το σεμινάριο αυτό μας ξεναγεί στις τεχνικές του Ινδικού Μασάζ Κεφαλής και είναι ιδανικό για «προχωρημένους» Κομμωτές και Κομμώτριες.
 • Πράγματι, στην Ελλάδα το Ινδικό Μασάζ Κεφαλής προσφέρεται μόνο από υψηλής ποιότητας επιχειρήσεις κομμωτικής και ιδιαίτερα από πολυτελή barber shops.

 

Λίγα λόγια για το Ινδικό Μασάζ Κεφαλής και τα ωφέλη του:

 • Το Ινδικό μασάζ κεφαλής προέρχεται από το αρχαίο Ινδικό σύστημα ιατρικής Αγιουρβέδα και είναι μία πανάρχαια πρακτική για την χαλάρωση του σώματος, του νου και την καλή υγεία των μαλλιών.
 • To Ινδικό μασάζ κεφαλής παίζει μεγάλο ρόλο στην καθημερινή ζωή, των ανατολικών πολιτισμών.
 • Ένα σωστό μασάζ κεφαλής ισοδυναμεί με την εκτέλεση μασάζ σε ολόκληρο το σώμα.
 • Το μασάζ στο κεφάλι ηρεμεί ολόκληρο το νευρικό σύστημα.
 • Στην Ινδία - από όπου προέρχεται ο συγκεκριμένος τύπος μάλαξης-σε όλα τα κουρεία και τα κομμωτήρια, παρέχεται αυτή η εξειδικευμένη υπηρεσία.
 • Η μέθοδος εφαρμόζεται όχι μόνο στο κεφάλι, αλλά και στο πάνω μέρος της πλάτης, στους ώμους, στους βραχίονες, στον αυχένα και στο πρόσωπο.
 • Όταν οι μύες της κεφαλής, της ωμικής ζώνης και του άνω τμήματος της πλάτης είναι χαλαροί, τα αρνητικά συναισθήματα (όπως ο φόβος ή ο θυμός) εκτονώνονται.
 • Ταυτόχρονα τονώνεται όλο το σώμα, αυξάνεται η τριχοφυϊα στο κρανίο, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος, βελτιώνεται η αναπνοή.

Σε ποιους απευθύνεται

 • Αποφοίτους και Σπουδαστές Σχολών Αισθητικής - Κομμωτικής και Φυσικοθεραπείας, ή εμπειροτέχνες στις τεχνικές της χαλαρωτικής μάλαξης, οι οποίοι επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να σταδιοδρομήσουν σε οργανωμένους χώρους ευεξίας υψηλών προδιαγραφών και απαιτήσεων.
 • Το Σεμινάριο είναι ΔΩΡΕΑΝ για τους σπουδαστές κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

 • Σκοπός του προγράμματος είναι η απόκτηση γνώσεων και τεχνικών που σχετίζονται άμεσα με το επάγγελμα του κομμωτή και του αισθητικού, για εργασία, σε χώρους ευεξίας, κομμωτήρια και σύχρονα spa.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45' 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 (ΚΕΔΙΒΙΜ 2) PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Διεύθυνση

ΑΘΗΝΑ: Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο), ΧΑΛΚΙΔΑ: Λεωφ. Χαϊνά 95 (δίπλα στην Περιφέρεια)

Παροχές

ΔΩΡΕΑΝ όλα τα εργαστηριακά υλικά.

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία