#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Open Day Τομέα Υγείας – Παιδαγωγικών


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΑθήνα
 • ΣυχνότηταΤΡΙΤΗ 27/9/2022 ωρα : 18:00

Ενδιαφέρεσαι για Σπουδές στην Υγεία και τα Παιδαγωγικά αλλά δεν ξέρεις που να αρχίσεις;  Έλα στο Open Day toy Τομέα Υγείας – Παιδαγωγικών και γνώρισε από κοντά τις ειδικότητες, τα εργαστήρια, τους χώρους και τα πρόσωπα του ΙΕΚ PRAXIS. Ενημερώσου από το εξειδικευμένο προσωπικό του PRAXIS για το Επάγγελμα των Ονείρων σου! Το πρώτο σου βήμα σε μια επιτυχημένη καριέρα αρχίζει εδώ!

Για καλύτερη διευκόλυνση σας, το OPEN LAB θα διεξαχθεί σε δύο ημερομηνίες:

 • ΤΕΤΑΡΤΗ  7/9/2022 ωρα : 18:00
 • ΤΡΙΤΗ 27/9/2022 και ωρα : 18:00

Τοποθεσία διεξαγωγής ΙΕΚ PRAXIS ΑΓΙΟΥ ΜΕΛΕΤΙΟΥ 166 (ΜΕΤΡΟ ΑΤΤΙΚΗ) τηλ  210-8311700

 

Στο Open Day την ΤΕΤΑΡΤΗ  7/9/2022 και ωρα 18:00, o Νίκος Δουλάμης (Τομεάρχης Υγείας – Παιδαγωγικών ΙΕΚ PRAXIS και Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Πρώτων Βοηθειών και Διευθυντής εκπαίδευσης στο ΙΔΑΦΚ) θα κάνει μια αναλυτική παρουσίαση των ειδικοτήτων Βρεφονηπιοκομίας, Νοσηλευτικής και Φυσικοθεραπείας και θα πραγματοποιήσει ένα Αποκλειστικό Σεμινάριο Πρώτων Βοήθειών σε Βρέφη και Παιδιά.

 

To Open Day θα επαναληφθεί την ΔΕΥΤΕΡΑ 12/9/2022 και ωρα : 11:00 με το ίδιο περιεχόμενο συν το σεμινάριο «Η Τέχνη στην Προσχολική Ηλικία»  με εισηγήτρια την Σωτηρία Βλάχου (Παιδαγωγός –  Συγγραφέας Παιδικών Βιβλιών)

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τις ειδικότητες αναλυτικά, να περιηγηθούν στα ανανεωμένα εργαστήρια του PRAXIS και να λύσουν τις απορίες τους σχετικά με τις σπουδες, τις προοπτικές και την επαγγελματική αποκατάσταση στον κλάδο.

 

Ο Νικόλαος Δουλάμης είναι Ιατρός, Course Director BLS/AED-ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), Instructor ECOSEP (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλίατρων), Διευθυντής Εκπαίδευσης ΙΔΑΦΚ (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών).

 

Το Open Day απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές των ειδικοτήτων

 • Βρεφονηπιοκομίας
 • Νοσηλευτικής
 • Φυσικοθεραπείας

Παρακολουθήστε το video του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US