Λεμφική Μάλαξη - Λεμφική Παροχέτευση

σεμινάρια-αισθητικής-ιεκ-praxis-λεμφικό-μασάζ

Ενδιαφέρομαι

Ενδιαφέρομαι για Σεμινάριο

Λεμφική Μάλαξη - Λεμφική Παροχέτευση

Πόλη

Αθήνα

Έναρξη

Coming Soon

Διάρκεια

20 Ωρες

Ωράριο

17:00 – 21:15

Εκπαιδευτικό Περιεχόμενο

  • Κυκλοφορικό και λεμφικό σύστημα
  • Ρόλος του λεμφικού συστήματος στον οργανισμό
  • Ροή της λέμφου και λεμφική παροχέτευση
  • Λεμφική παροχέτευση με μηχανήματα
  • Λεμφική μάλαξη: πρακτική εξάσκηση

Σε ποιους απευθύνεται

Αποφοίτους και Σπουδαστές σχολών Αισθητικής και Φυσικοθεραπείας ή εμπειροτέχνες στις τεχνικές της μάλαξης που επιθυμούν να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να σταδιοδρομήσουν σε οργανωμένους χώρους ευεξίας υψηλών προδιαγραφών.
Το Σεμινάριο επίσης απευθύνεται σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τις νέες τεχνικές μάλαξης.

 

Εκπαιδευτικοί Στόχοι

  • Η λεμφική μάλαξη ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα, αποτοξινώνει τον οργανισμό, μειώνει την κατακράτηση υγρών, τονώνει την μικροκυκλοφορία και βελτιώνει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού» που προκαλεί η κυτταρίτιδα.
  • Με το τέλος του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν την θεωρία της λεμφικής μάλαξης και της λεμφικής παροχέτευσης και θα έχουν εξασκηθεί επαρκώς στις κύριες τεχνικές της.

 

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η διάρκεια της κάθε εκπαιδευτικής ώρας είναι 45' 

Πιστοποίηση

Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο ΚΕΔΙΒΙΜ 2 PRAXIS (Αριθμός Πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 11101832).

Διεύθυνση

Σαριπόλου 5

Καλωσόρισμα

Καλωσήρθατε στο ΙΕΚ PRAXIS, το πιο Ποιοτικό Εκπαιδευτήριο. Το ΙΕΚ PRAXIS διαθέτει Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις, την πιο Δυνατή Ομάδα Εκπαιδευτών και σημαντικές Εταιρικές Συνεργασίες για την εξασφάλιση της πρακτικής άσκησης και την αποτελεσματική επαγγελματική προώθηση των αποφοίτων του.

Διαβάστε την γνώμη των επιτυχημένων Αποφοίτων μας, αποφασίστε με την βοήθεια των εξειδικευμένων Συμβούλων μας για το πρόγραμμα που σας ταιριάζει, επιλέξτε μία από τις 50 Δυναμικές Ειδικότητες του ΙΕΚ PRAXIS ή κάποιο από τα δεκάδες Εξειδικευμένα μας Σεμινάρια και κάντε ΣΗΜΕΡΑ την Πρώτη Πράξη της Επαγγελματικής σας Επιτυχίας!

Επικοινωνία