#ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

#Open Day Εκπαίδευσης στην Τεχνολογία Τροφίμων & Ποτών


 • Τύπος ΣεμιναρίουΜε φυσική παρουσία
 • ΠόληΑθήνα
 • Ωράριο Αθήνα14:00 - 16:00
 • Διάρκεια2 ώρες
 • Συχνότητα1 φορά

Ανοιχτό Εργαστήρι για την Ειδικότητα ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, που προσφέρει το ΙΕΚ PRAXIS.

 

Θέλεις να σπουδάσεις ένα από τα επαγγέλματα του μέλλοντος; Θέλεις να γίνεις ένα επιτυχημένο στέλεχος του κλάδου Επεξεργασίας Τροφίμων και Ποτών, του πιο δυναμικού Τομέα της Ελληνικής Βιομηχανίας?

 

 • Έλα να γνωρίσεις από κοντά την Ειδικότητα της ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΤΩΝ, τα εργαστήρια και τους καθηγητές, στο μοναδικό ΙΕΚ που είναι εξειδικευμένο στα επαγγέλματα του ΑΓΡΟΤΟ-ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ.
 • Με υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, hands on προσέγγιση στην εκπαίδευση και σύνδεση με την αγορά εργασίας, οι σπουδές Αγροτο-Διατροφικών επαγγελμάτων στο ΙΕΚ PRAXIS είναι εγγύηση για το μέλλον!

 

#KantoPraxi στην Τεχνολογία Τροφίμων!

 

 • Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ
 • Απαιτείται κράτηση θέσης με την συμπλήρωση της διπλανής φόρμας
 • Η στο 210-8230090

 

Γιατί στο ΙΕΚ PRAXIS

 1. Σχολή Απόλυτα Εξειδικευμένη στα Επαγγέλματα του Αγροτοδιατροφικού Τομέα. Τα Διευθυντικά Στελέχη του Οργανισμού ειδικεύονται στις Γεωπονικές Επιστήμες και Διευθύνουν τον Τομέα των Αγροτικών.
 2. Τα Υπερσύγχρονα Εργαστήρια Χημικών Αναλύσεων, Τεχνολογίας Τροφίμων και Τεχνολογίας Γάλακτος ολοκληρώνουν δυναμικά την εκπαίδευση. Κλείστε μια επίσκεψη να γνωρίσετε τα Εργαστήρια μας.
 3. Δυναμική Ομάδα με είκοσι (20) Εκπαιδευτές, Τεχνολόγους Τροφίμων, Χημικούς Μηχανικούς, Χημικούς, Βιοτεχνολόγους, Κτηνίατρους, Γεωπόνους Φυτικής και Ζωϊκής Παραγωγής, Οινολόγους, Ζυθοποιούς, Διατροφολόγους, όλους με Masters & Διδακτορικά, που διαθέτουν πλούσια διδακτική και επαγγελματική εμπειρία. Μελετήστε τα Βιογραφικά τους & γνωρίστε τους από κοντά.
 4. Με συνεχείς Εκπαιδευτικές επισκέψεις σε Βιομηχανίες Τροφίμων και Ποτών, σε πρότυπα Οινοποιεία και Ζυθοποιείες, σε μονάδες πρωτογενούς φυτικής και ζωϊκής παραγωγής, το ΙΕΚ PRAXIS προσφέρει έναν ολοκληρωμένο και δυναμικό κύκλο σπουδών στον Αγροτοδιατροφικό Τομέα. Δείτε τα agronews.
 5. Οργανωμένο Γραφείο Σταδιοδρομίας (Σύνταξη Βιογραφικού Σημειώματος, Ημέρες Καριέρας και Ατομικός σύμβουλος σπουδών). Γνωρίστε τον σύμβουλο σας.
 6. Παρέχονται  Βιβλία από εκδοτικούς οίκους εξειδικευμένους στον Αγροτο-Διατροφικό Τομέα, καθώς και σημειώσεις  χωρίς χρέωση, σε έντυπη μορφή για όλα τα μαθήματα.
 7. Μεγάλο Δίκτυο συνεργαζόμενων Βιομηχανιών Τροφίμων και Ποτών για Πρακτική Άσκηση και προώθηση στην απασχόληση στις πιο δυναμικές επιχειρήσεις του κλάδου της Γεωργίας. Δείτε τις εταιρείες
 8.  Στο Αγρόκτημα του ΙΕΚ PRAXIS μαθαίνουμε στην πράξη την παραγωγή πρωτογενών προϊόντων φυτικής παραγωγής από οπωροφόρα δένδρα, λαχανικά, αρωματικά φυτά, αμπέλι κλπ
 9. Εξειδικευμένα σεμινάρια του κλάδου, καθώς και Μαθήματα Ξένων Γλωσσών & Η/Υ παρέχονται χωρίς χρέωση. Δείτε αναλυτικά τα παρεχόμενα σεμινάρια και τις Πιστοποιήσεις στις παροχές μας.
 10. Φροντιστηριακά μαθήματα για την απόκτηση Κρατικού Διπλώματος επιπέδου 5 αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Παιδείας, το ΑΣΕΠ και την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 11. Οι Δεσμεύσεις μας σε όλα τα παραπάνω δίνονται γραπτώς και υπογεγραμμένα στους υποψήφιους σπουδαστές, ενώ η αίτηση εγγραφής δεν περιλαμβάνει εκπλήξεις και “ψιλά γράμματα”.

Το Open Lab απευθύνεται σε υποψήφιους σπουδαστές αγροτικών επαγγελμάτων και επαγγελμάτων τεχνολογίας τροφίμων και διατροφής.

Gallery Σεμιναρίου

praxis logo

Το εργαστήριο του Σεμιναρίου

praxis logo

image/svg+xml
Φόρμα ενδιαφέροντος

Συμπληρώστε τη φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο.

  Ενδιαφέρομαι για
  Περιοχή ενδιαφέροντος
  X
  CONTACT US