Κατηγορία: Σεμινάρια

Στο σεμινάριο: Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι ο βραβευμένος Chef Άγγελος Λάντος (Σπονδή 2* Michelin) έφερε την γαστρονομική μαγεία της ΣΠΟΝΔΗΣ στο ΙΕΚ PRAXIS. Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο είχα τη δυνατότητα να εξειδικευτούν μεταξύ άλλων πάνω σε τρεις μοναδικές συνταγές:

  • Φασιανός
  • Ζαρκάδι
  • Πάπια Chalans, με Sauce Grand Veneur

 

Άγγελος Λάντος - Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ - του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες.

Ο Άγγελος Λάντος είναι ο πρώτος Έλληνας chef με 2 αστέρια Michelin, Χρυσό Σκούφο και άλλες διακρίσεις στο ενεργητικό του, με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη, εξελίσσει και έχει ανεβάσει το επίπεδο στον γαστρονομικό χάρτη.

Σύγχρονος και καινοτόμος δημιουργεί τις γαστρονομικές του προτάσεις σε ένα από τα καλύτερα εστιατόρια διεθνώς, στο εμβληματικό εστιατόριο της Αθήνας, Σπονδή, που είναι πρότυπο ποιότητας και αισθητικής. 

Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.

 

Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι  Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι  Υψηλή Μαγειρική με Κυνήγι

 

Τα Σεμινάρια Και Οι Σπουδές Μαγειρικής Στο ΙΕΚ PRAXIS Αποτελούν Εγγύηση Για Την Αγορά Εργασίας
#KantoPraxi Αθήνα 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005 http://bit.ly/seminaria_mageirikis