Κατηγορία: Συνεργασίες

Βραβεία Μαγειρικής 2019: σημαντικές διακρίσεις για τους Chef Καθηγητές του Ινστιτούτου Σχολής Μαγειρικής PRAXIS

Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των βραβεύσεων στον χώρο της Μαγειρικής.

Από τα Αστέρια Michelin, μέχρι τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα Βραβεία FNL, οι καταξιωμένοι chefs – καθηγητές του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS, απέσπασαν για άλλη μια φορά σημαντικές διακρίσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τα βραβεία τους:

 

ΒΡΑΒΕΙΑ MICHELIN

  • Άγγελος Λάντος, ΣΠΟΝΔΗ, 2 Αστέρια MICHELIN (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, SENSE, Βραβείο MICHELIN PLATE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Δημήτρης Μπούτσαλης, GB ROOF GARDEN, Βραβείο MICHELIN PLATE (PRAXIS Gastronomy Days)

 

ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ

  • Άγγελος Λάντος, ΣΠΟΝΔΗ, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, TUDOR HALL, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Δημήτρης Μπούτσαλης, GB ROOF GARDEN, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Παύλος Κυριάκης, LYCABETUS RESTAURANT, Σαντορίνη, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  • Δημήτρης Δημητριάδης, ARTISANAL, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, TUDOR HALL, Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας (PRAXIS Gastronomy Days)

 

ΒΡΑΒΕΙΑ FNL Best Restaurant Awards

  • Άγγελος Λάντος, ΣΠΟΝΔΗ, 3 Αστέρια FNL (PRAXIS Culinary Institute)
  • Θοδωρής Παπανικολάου, PARLA, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος Κοσκινάς, TUDOR HALL, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Δημήτρης Μπούτσαλης, GB ROOF GARDEN, 1 Αστέρι FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Παύλος Κυριάκης, LYCABETUS RESTAURANT, Σαντορίνη, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Gastronomy Days)

 

Την εξαιρετική ομάδα εκπαιδευτών του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS συμπληρώνουν πολλοί αξιόλογοι chefs γνωστών εστιατορίων, οι οποίοι είτε είναι Καθημερινοί Καθηγητές του PRAXIS, όπως:

 

  • Δημήτρης Τσώτσος, Chef HIDE N’SEEK, Premium Award of Taste & Quality Estiatoria.gr (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γιάννης Κίτσαλης, Executive Chef  ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΝΗΘΑΣ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Βασίλης Σπόρος, Chef MAMA ROUX, POBOYS (PRAXIS Culinary Institute)
  • Χάρης Νικολούζος, Chef KATIKIES GARDEN, (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αχιλλέας Πολίτης, Chef LA CIGALLE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Παναγιώτης Κορδαλής, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Νίκος Ντάνος, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Κωνσταντίνος Τζιτζικάκης, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Χρήστος Παπαθεοδώρου, SENSE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Ηρώ Κορδώνη, SENSE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γεωργία Κουτσούκου (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γιώργος Αναστόπουλος, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος Κόκκορης, Chef AVANTIS SUITES (PRAXIS Culinary Institute)
  • Νικόλας Ζουρνατζίδης, Chef MITSIS BLUE DOMES (PRAXIS Culinary Institute)
  • Στάθης Καραγιαννόπουλος, Chef FLOWER Italian Resto (PRAXIS Culinary Institute)

 

Είτε συμμετέχουν στην σειρά Εξειδικευμένων Σεμιναρίων Μαγειρικής (Master Classes) του κύκλου GASTRONOMY DAYS κάθε χρονιάς, όπως:

 

  • Θάνος Φέσκος, Asst. Head Chef GERANIUM, Κοπεγχάγη, 3 Αστέρια MICHELIN,  (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Άνταμ Κοντοβάς, ex Chef MYLOS Μύκονος, ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, 1 Αστέρι FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Θάνος Στασινός, Ex Chef NIKKEI Peruvian Resto (Κολωνάκι, Μύκονος) (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Σάκης Βενέτης, Executive Chef ELECTRA METROPOLIS HOTEL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Νίκος Πολιτάκος, KINJO Japanese RestoBar, (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Ηλίας Σκουλάς, FOOD MAFIA (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Κωστής Κωστάκης, Chef Patron στην Boulangerie «A λα Γκρέκ» (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Μίλτος Αρμένης (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Βασίλης Τσατσάκης (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Βασίλης Λεωνίδου (PRAXIS Gastronomy Days)

 

Με τους βραβευμένους chefs ως καθημερινούς καθηγητές του, το Ινστιτούτο Μαγειρικής PRAXIS δίνει έμφαση στην διαρκή εξάσκηση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και επιμένει στην επαγγελματική τελειοποίηση των αποφοίτων του, ώστε να είναι έτοιμοι για να αναλάβουν άμεσα θέσεις σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Το PRAXIS Culinary Institute of Athens, συνεργάζεται με τα πιο γνωστά a la carte εστιατόρια στα οποία προωθούνται οι απόφοιτοί του για πρακτική άσκηση και άμεση απασχόληση. 

Εκεί, στην πιο απαιτητική αγορά εργασίας, οι απόφοιτοι του PRAXIS διακρίνονται και αριστεύουν, κατακτώντας τα πιο θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες της εστίασης σε σχέση με αποφοίτους άλλων σχολών μαγειρικής.

 

Το Ινστιτούτο Μαγειρικής PRAXIS λειτουργεί από το 2007 στην Αθήνα και στην Χαλκίδα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο  https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: SLPRESS.GR https://slpress.gr/provoles/vraveia-mageirikis-2019-simantikes-diakrisei...