Κατηγορία: Συνεργασίες

Βραβεία Μαγειρικής 2019: σημαντικές διακρίσεις για τους Chef Καθηγητές του Ινστιτούτου Σχολής Μαγειρικής PRAXIS

 

Ολοκληρώθηκε ο φετινός κύκλος των βραβεύσεων στον χώρο της Μαγειρικής.

Από τα Αστέρια Michelin, μέχρι τους Χρυσούς Σκούφους, τα Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας και τα Βραβεία FNL, οι καταξιωμένοι chefs – καθηγητές του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS, απέσπασαν για άλλη μια φορά σημαντικές διακρίσεις.

Ας δούμε αναλυτικά τα βραβεία τους:

 

ΒΡΑΒΕΙΑ MICHELIN

  • Άγγελος ΛΑΝΤΟΣ, ΣΠΟΝΔΗ, 2 Αστέρια MICHELIN (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ, SENSE, Βραβείο MICHELIN PLATE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Δημήτρης ΜΠΟΥΤΣΑΛΗΣ, GB ROOF GARDEN, Βραβείο MICHELIN PLATE (PRAXIS Gastronomy Days)

ΧΡΥΣΟΙ ΣΚΟΥΦΟΙ

  • Άγγελος ΛΑΝΤΟΣ, ΣΠΟΝΔΗ, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος ΚΟΣΚΙΝΑΣ, TUDOR HALL, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Δημήτρης ΜΠΟΥΤΣΑΛΗΣ, GB ROOF GARDEN, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Παύλος ΚΥΡΙΑΚΗΣ, LYCABETUS RESTAURANT, Σαντορίνη, ΧΡΥΣΟΣ ΣΚΟΥΦΟΣ (PRAXIS Gastronomy Days)

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ

  • Δημήτρης ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ARTISANAL, ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος ΚΟΣΚΙΝΑΣ, GB ROOF GARDEN, ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ (PRAXIS Gastronomy Days)

 

ΒΡΑΒΕΙΑ FNL Best Restaurant Awards

  • Άγγελος ΛΑΝΤΟΣ, ΣΠΟΝΔΗ, 3 Αστέρια FNL (PRAXIS Culinary Institute)
  • Θοδωρής ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, PARLA, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος ΚΟΣΚΙΝΑΣ, TUDOR HALL, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Δημήτρης ΜΠΟΥΤΣΑΛΗΣ, GB ROOF GARDEN, 1 Αστέρι FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Παύλος ΚΥΡΙΑΚΗΣ, LYCABETUS RESTAURANT, Σαντορίνη, 2 Αστέρια FNL (PRAXIS Gastronomy Days)

 

Την εξαιρετική ομάδα εκπαιδευτών του Ινστιτούτου Μαγειρικής PRAXIS συμπληρώνουν πολλοί αξιόλογοι chefs γνωστών εστιατορίων, οι οποίοι είτε είναι καθημερινοί καθηγητές του PRAXIS, όπως:

 

  • Δημήτρης ΤΣΩΤΣΟΣ, Chef HIDE N’SEEK, Premium Award of Taste & Quality Estiatoria.gr (PRAXIS Culinary Institute)
  • Κώστας ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, Executive Chef HILTON (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γιάννης ΚΙΤΣΑΛΗΣ, Executive Chef  ΚΑΖΙΝΟ ΠΑΝΗΘΑΣ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Χάρης ΝΙΚΟΛΟΥΖΟΣ, Chef KATIKIES GARDEN, (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αχιλλέας ΠΟΛΙΤΗΣ, Chef LA CIGALLE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Παναγιώτης ΚΟΡΔΑΛΗΣ, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Βασίλης ΣΠΟΡΟΣ, Chef MAMA ROUX, POBOYS (PRAXIS Culinary Institute)
  • Νίκος ΝΤΑΝΟΣ, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Κωνσταντίνος ΤΖΙΤΖΙΚΑΚΗΣ, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Χρήστος ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, SENSE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Ηρώ ΚΟΡΔΩΝΗ, SENSE (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γεωργία ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ (PRAXIS Culinary Institute)
  • Γιώργος ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, Chef (PRAXIS Culinary Institute)
  • Αλέξανδρος ΚΟΚΚΟΡΗΣ, Chef AVANTIS SUITES (PRAXIS Culinary Institute)
  • Νικόλας ΖΟΥΡΝΑTΖΙΔΗΣ, Chef MITSIS BLUE DOMES (PRAXIS Culinary Institute)
  • Στάθης ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Chef FLOWER Italian Resto (PRAXIS Culinary Institute)

 

Είτε συμμετέχουν στην σειρά Εξειδικευμένων Σεμιναρίων Μαγειρικής (Master Classes) του κύκλου GASTRONOMY DAYS κάθε χρονιάς, όπως:

 

  • Θάνος ΦΕΣΚΟΣ, Asst. Head Chef GERANIUM, Κοπεγχάγη, 3 Αστέρια MICHELIN,  (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Άνταμ ΚΟΝΤΟΒΑΣ, ex Chef MYLOS Μύκονος, ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ, 1 Αστέρι FNL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Θάνος ΣΤΑΣΙΝΟΣ, Ex Chef NIKKEI Peruvian Resto (Κολωνάκι, Μύκονος) (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Σάκης ΒΕΝΕΤΗΣ, Executive Chef ELECTRA METROPOLIS HOTEL (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Νίκος ΠΟΛΙΤΑΚΟΣ, KINJO Japanese RestoBar, (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Ηλίας ΣΚΟΥΛΑΣ, FOOD MAFIA (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Κωστής ΚΩΣΤΑΚΗΣ, Chef Patron στην Boulangerie «A λα Γκρέκ» (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Μίλτος ΑΡΜΕΝΗΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Βασίλης ΤΣΑΤΣΑΚΗΣ (PRAXIS Gastronomy Days)
  • Βασίλης ΛΕΩΝΙΔΟΥ (PRAXIS Gastronomy Days)

 

Με τους βραβευμένους chefs ως καθημερινούς καθηγητές του, το Ινστιτούτο Μαγειρικής PRAXIS δίνει έμφαση στην διαρκή εξάσκηση σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και επιμένει στην επαγγελματική τελειοποίηση των αποφοίτων του, ώστε να είναι έτοιμοι για να αναλάβουν άμεσα θέσεις σε μεγάλα εστιατόρια και ξενοδοχεία.

Το PRAXIS Culinary Institute of Athens, συνεργάζεται με τα πιο γνωστά a la carte εστιατόρια στα οποία προωθούνται οι απόφοιτοί του για πρακτική άσκηση και άμεση απασχόληση. 

Εκεί, στην πιο απαιτητική αγορά εργασίας, οι απόφοιτοι του PRAXIS διακρίνονται και αριστεύουν, κατακτώντας τα πιο θετικά σχόλια από τους επαγγελματίες της εστίασης σε σχέση με αποφοίτους άλλων σχολών μαγειρικής.

 

Το Ινστιτούτο Μαγειρικής PRAXIS λειτουργεί από το 2007 στην Αθήνα και στην Χαλκίδα. Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο  https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef

 

ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ: SLPRESS.GR https://slpress.gr/provoles/vraveia-mageirikis-2019-simantikes-diakrisei...