Κατηγορία: Εκπαίδευση

Σπουδαστές της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS επισκέφτηκαν το γνωστό εστιατόριο Po' Boys στου Ψυρρή και γνώρισαν από πρώτο χέρι τα μυστικά του Αμερικάνικου BBQ και των smokey και urban γεύσεων. 

Ο έμπειρος chef Βασίλης Σπόρος, ειδικός στο BBQ και καθηγητής στη Σχολή Μαγειρικής PRAXIS, μετέφερε στους σπουδαστές μαγειρικής τα μυστικά του τέλειου BBQ και μας ταξίδεψε γαστρονομικά στον Αμερικάνικο Νότο.


Το PO' BOYS, γεννήθηκε από την προσπάθεια του Chef Βασίλη Σπόρου και του John Higgins ιδιοκτήτη του Mama Roux να γνωρίσουν το αυθεντικό Southern BBQ και τα σιγοκαπνιστά Low and Slow κρέατα στο Αθηναϊκό κοινό. "Αρχίσαμε να πειραματιζόμαστε με το πρώτο πειραματικό smoker μας στην ταράτσα του Mama Roux με θέα τον Παρθενώνα, το καλοκαίρι του 2014 και τα αποτελέσματα ήταν θεαματικά. Έκτοτε έχουμε κάνει μεγάλα βήματα σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας το μεγάλο custom offset smoker, το οποίο μας συνόδευε στα street food festival που έχουμε συμμετέχει. "

 

 

ιεκ μαγειρικής σχολή μαγειρικής επίσκεψη po boysιεκ μαγειρικής σχολή μαγειρικής επίσκεψη po boysιεκ μαγειρικής σχολή μαγειρικής επίσκεψη po boys

 

Σπούδασε Μαγειρική Στο ΙΕΚ PRAXIS Και Γίνε Ο Chef Που Ξεχωρίζει.
https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef
Αθήνα: 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005