Κατηγορία: Σεμινάρια

Summer Camp Praxis σε Χαλκίδα και Αθήνα. Ένα εναλλακτικό παιδικό Summer Camp.

Μια ... διαφορετική καλοκαιρινή παιδική κατασκήνωση σε Χαλκίδα και Αθήνα.

Ένα ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Δημιουργικής Απασχόλησης και Εκπαίδευσης.

Τα σχολεία κλείνουν, το καλοκαίρι ξεκινάει!

Κλείστε θέση: https://www.iekpraxis.gr/seminar/summer-praxis-camp

 

Το Summer Camp PRAXIS είναι η εναλλακτική πρόταση για το καλοκαίρι όπου η διασκέδαση γίνεται γνώση και το παιχνίδι μάθηση. Τα παιδιά μαθαίνουν την αξία της ομαδικότητας, της υπευθυνότητας και της υγιεινής ζωής.

Μέσα από πολύπλευρες, σεμιναριακού τύπου δράσεις, με hands on προσέγγιση πάνω στη διαδικασία της μάθησης δημιουργούμε στο Summer Camp αξέχαστες αναμνήσεις και πρακτικές γνώσεις και εφόδια για το μέλλον.

Σε κλιματιζόμενους, εσωτερικούς χώρους, υπό την επίβλεψη εξειδικευμένων παιδαγωγών και με τη χρήση μοντέρνων, βιωματικών μεθόδων διδασκαλίας, οι μικροί μας φίλοι θα περάσουν ένα ευχάριστο και δημιουργικό καλοκαίρι.

Από τις 8:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι τα παιδιά μαθαίνουν και δημιουργούν σε ένα καινοτομικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

 

Το καθημερινό πρόγραμμα του Summer Camp περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως: εκμάθηση βασικών αρχών πληροφορικής, μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής, ρομποτικής, εικαστικών, αθλητισμού και χορού.

 

Σας προσκαλούμε σε ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο γνώση, γεύση, ρυθμό και κίνηση!

Κλείστε θέση: https://www.iekpraxis.gr/seminar/summer-praxis-camp

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Digital Kids

Ολοκληρωμένες Ψηφιακές Γνώσεις για Παιδιά

Φέτος το καλοκαίρι οι υπολογιστές γίνονται παιχνίδι! Μαθαίνω πληροφορική και προγραμματισμό στο PRAXIS Summer Camp και γνωρίζω από κοντά το επάγγελμα του μέλλοντος!

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Cookbook

Μαγειρική – Ζαχαροπλαστική για Παιδιά

Ποιος είπε ότι η μαγειρική είναι δύσκολη; Μαθαίνω τα μυστικά της μαγειρικής τέχνης από τους διάσημους μάγους της κουζίνας και γίνομαι εγώ ο επόμενος Master Chef!

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Robo kids

Εκπαιδευτική ρομποτική για παιδιά

Φτιάχνω το δικό μου ρομπότ και κάνω τα πρώτα μου βήματα στον προγραμματισμό και τη ρομποτική! Το παιχνίδι γίνεται μάθηση και κάνω πράξη τη φυσική και τα μαθηματικά!

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Little Picasso

Εικαστικά και κατασκευές για παιδιά

Βάζω χρώμα στο καλοκαίρι μου! Με σκίτσο, ελεύθερο σχέδιο, κατασκευές, χειροτεχνίες αναδεικνύω τον καλλιτέχνη που κρύβω μέσα μου!

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Sports Master

Αρχές αθλητισμού για παιδιά

Μαθαίνω τις βασικές αρχές των αγαπημένων μου αθλημάτων, βελτιώνω τις ατομικές μου ικανότητες και διασκεδάζω παίζοντας. Αποκτώ εμπειρίες και φιλίες που θα κρατήσουν μια ζωή!

 

Summer Camp Χαλκίδα Αθήνα

 

Dance for kids

Hip Hop – Street Latin για παιδιά

Οι στιγμές που η μουσική ξυπνά τη φαντασία. Διασκεδάζω με τους φίλους μου χορεύοντας σε ρυθμούς Hip – Hop / Street latin και δημιουργούμε τις πιο αξέχαστες στιγμές.

 

Κλείστε θέση: https://www.iekpraxis.gr/seminar/summer-praxis-camp

Τα Χρυσά Αυγά χορηγοί της εναλλακτικής παιδικής κατασκήνωσης: https://www.iekpraxis.gr/nea/summer-camp-praxis-mageireyoyme-ygieina-me-viologika-hrysa-ayga

Βιολογικά φρούτα ως μέρος της καθημερινής διατροφής του Summer Camp: https://www.iekpraxis.gr/nea/viologika-froyta-sto-summer-camp-praxis