Κατηγορία: Εκπαίδευση

Με ασύγκριτες τεχνικές και θεωρητικές γνώσεις και εκπαιδευμένοι σε συνθήκες πραγματικού A la Carte Εστιατορίου από τους κορυφαίους βραβευμένους Chefs και Pastry Chefs, οι απόφοιτοι ΙΕΚ Μαγειρικής και ΙΕΚ Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS είναι οι επαγγελματίες που ξεχωρίζουν και διαπρέπουν στα πιο διάσημα Fine Dining Restaurants και πολυτελή Hotels της Ελλάδας, της Ευρώπης και όλου του Κόσμου!

Η Σχολή Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής PRAXIS, είναι περήφανη για τους αποφοίτους της, εύχεται σε όλους πάντα σπουδαίες μαγειρικές και γλυκιές επιτυχίες.

 

  • Οι Αληθινές Σπουδές Μαγειρικής ξεκινούν στο ΙΕΚ PRAXIS!
  • Οι Βραβευμένοι Chefs και Pastry Chefs είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου!
  • Σπούδασε στην Πρώτη Θέση και γίνε ο Επαγγελματίας που Ξεχωρίζει!
  • #KantoPraxi στην Μαγειρική!
  • #KantoPraxi στην Ζαχαροπλαστική!

 

Απόφοιτοι Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS στην ΕΛΛΑΔΑ

  • Παύλος Ασλανίδης, Sous Chef στο «Intercontinental Hotel», Αθήνα
  • Γιάννης Δημακόπουλος, Sous Chef «Nobu Matsuhisa Restaurant», (Χρυσός Σκούφος), Μύκονος
  • Brunilda Gjorgo, «Βαρούλκο Restaurant», (1* Michelin, Χρυσός Σκούφος), Πειραιάς
  • Δημήτρης Κατσαράς, «Onuki Restaurant», Costa Navarino
  • Λούση Χαλκιά, «ΣΕΛΗΝΗ Restaurant», (Χρυσός Σκούφος), Σαντορίνη
  • Πολύκαρπος Μπουζινέκης, «GB ROOF GARGDEN Restaurant» (Χρυσός Σκούφος), Hotel Μεγάλη Βρετανία, Αθήνα
  • Δημήτρης Αποστόλου, «Nobu Matsuhisa Restaurant», (Χρυσός Σκούφος), Μύκονος
  • Ανδρέας Κολαΐτης, «PATIO Restaurant» (Χρυσός Σκούφος), «The Margi Hotel», Γλυφάδα
  • Ανδρέας Τσαγκάρης, «Fresco Restaurant by Ettore Botrini», (Χρυσός Σκούφος), Χαλκιδική
  • Ηρώ Κορδώνη, chef de partie «Sense Restaurant», (Βραβείο Michelin Plate), Αθήνα
  • Άγγελος Μπουζούκας, «ARTISANAL Restaurant», (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Κηφισιά
  • Sidibe Bakary, «ARTISANAL Restaurant», (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Κηφισιά
  • Φίλιππος Κοντίτσης, «ARTISANAL Restaurant», (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Κηφισιά
  • Κωνσταντίνος Κατάρας, «ΤΟ ΘΑΛΑΣΣΑΚΙ Restaurant» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Τήνος
  • Μαρία Φιντριλή, «Ziller's Restaurant» (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Αθήνα
  • Γιάννης Γουρνής, «Kooc Taverna Secrets», (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Costa Navarino
  • Ronaldo Ndreka, «Kooc Taverna Secrets», (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας), Costa Navarino
  • Γιάννης Μπούτσαλης, «Parla Restaurant» (Αστέρι FNL Awards), Κηφισιά
  • Noel Agoli, «Parla Restaurant», (Αστέρι FNL Awards), Κηφισιά
  • Γιώργος Θεοδώρου, «Hide and Seek Restaurant» (Premium Award Taste & Quality), Αθήνα
  • Κωνσταντίνος Γιαννιώτης, «Hide and Seek Restaurant» (Premium Award Taste & Quality), Αθήνα
  • Μανώλης Μωραΐτης, "BALTHAZAR Restaurant", Αθήνα
  • Ευάγγελος Σωτηρίου, "BALTHAZAR Restaurant", Αθήνα
  • Νίκος Ζερβός, "BALTHAZAR Restaurant", Αθήνα
  • Άνυ Πέππα, «Nikkei Peruvian Experience Restaurant», Μύκονος
  • Γαρυφαλλιά Θέμελη, «ΤΣΑΦ Restaurant», Μύκονος
  • Μαρία Αγγελοπούλου, «Anemos Restaurant», Σαντορίνη
  • Στέλιος Θέμελης, «EKIES All Senses Resort», Χαλκιδική
  • Δήμητρα Αϊνατζόγλου, «Zurbaran Restaurant», Αθήνα
  • Αλέξανδρος Κουρκούλης, «Taste of Sin Restaurant», Chef και συνιδιοκτήτης, Αθήνα
  • Βαγγέλης Κλαπάκης, «Kenko Modish Sushi Bar», Ν. Σμύρνη
  • Παρασκευή Κουκιάλη, «BLOCK 156 Restaurant», Νέα Ερυθραία
  • Μαριλένα Σεχάϊ, «BLOCK 156 Restaurant», Νέα Ερυθραία
  • Βαγγέλης Σμπιλίρης, «Atlantica Caldera Creta Paradise Hotel», Κρήτη
  • Αμαρίλντο Ελέζι, "Aquila Elounda Village", Ελούντα, Κρήτη
  • Διονύσης Καράμπελας, «Madison’s», Ζάκυνθος
  • Γιάννης Τρίμης, «Ratatouille Restaurant», Κάρπαθος
  • Γαρυφαλλιά Θέμελη, "Amaronda Resort and Spa"
  • Γεωργία Ζιάκα, «Lupo Italian Restaurant», Χαλκίδα
  • Μπενίσης Παναγιώτης, «Lupo Italian Restaurant», Χαλκίδα
  • Γιώργος Σμάτσης, «Pantheon Restaurant», Χαλκίδα
  • Θοδωρής Γιαλός, «Για Πλάκα» Μεζεδοπωλείο, Σκύρος
  • Τάνια Καλλιγέρου, Restaurant «Ότι καλό», Άνδρος
  • Ana Luri, Executive Chef σε  πολυτελή Yachts
  • Σταυρούλα Πύθουλα, “Almira Mare Hotel”, Άγιος Μηνάς, Εύβοια
  • Φίλιππος Ζέρβας, “Thymari Restaurant”, Λευκάδα
  • Νίκος Σαραντίτης, «Καπετάνιος», Παραλία Λαμψάκου, Εύβοια
  • Μυτακίδης Αλέξης, «Εστιατόριο ΡΕΜΕΤΖΟ», Ερέτρια, Εύβοια, Chef και ιδιοκτήτης.

 

Απόφοιτοι ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS στην ΕΛΛΑΔΑ:

  • Ζέτα Σπιταδάκη, «Funky Gourmet» (2 * Michelin) Αθήνα
  • Μαριάννα Μπαλτά, ιδιοκτήτρια ζαχαροπλαστείου «My Sweet Day», Ηλιούπολη
  • Λυδία Αλεξοπούλου, «Vegan ζαχαροπλαστείο ΓΗ», Γλυφάδα
  • Μαριάνθη Δάγλα, «Sweets Moments», Αθήνα
  • Γιάννης Σχίζας, «Pegasos Deluxe Beach Hotel», Ρόδος
  • Μαρία Κλώτσου, «Γλυκά και Άλλα», Χαλκίδα
  • Γιάννης Μανάρης, «Bonjour», Χαλκίδα
  • Αναστάσιος Μαμμής, Ζαχαροπλαστεία Γουναρόπουλος, Χαλκίδα
  • Ζαφείρης Μιχελής, «Ζαχαροπλαστεία Βασιλείου», Χαλκίδα
  • Γιώργος Δαφνής, «Ασημάκος Αρτοποϊα-Ζαχαροπλαστική», Χαλκίδα
  • Μυρτώ Καπετάνιου, Alithion Resorts, Πάφος
  • Δέσποινα Μπαγοτοπούλου, Hide and Seek, Αθήνα

 

Απόφοιτοι Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS στην ΕΥΡΩΠΗ και τον ΚΟΣΜΟ

  • Άλτιν Μέρο, «Maison Pic Restaurant», (3 * Michelin), Γαλλία
  • Γιάννης Καλαφάτης, «ANDREW FAIRLIE Restaurant» (2* Michelin), Σκωτία
  • Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, Senior CDP στο «SABOR Restaurant» (1* Michelin), Λονδίνο
  • Σταμάτης Καλαϊτζόγλου, «Lucky Cat Restaurant» by Gordon Ramsey, Λονδίνο
  • Λεωνίδας Ζερβάκης, «Four Seasons -Ten Trinity Square Hotel » (Ξενοδοχείο 5 *), Λονδίνο
  • Αντώνης Κοκάι, «Zuma Restaurant», Λονδίνο
  • Διονύσης Κεφαλάς, «Sushi Samba», Λονδίνο
  • Ζωή Λαζαρίδη, Chef de Partie «Miller & Carter Steakhouse»,  Κέντ, Αγγλία
  • Νατάσα Καλύβα, «Mr White's English Chophouse», Αγγλία
  • Μαλντίν Τρόκα, «MoMo Restaurant», Λονδίνο
  • Αλέξανδρος Ζαχαρόπουλος, «ΜΑΖΙ Restaurant» Λονδίνο
  • Γιώργος Κυπαρίσης, «ΜΑΖΙ Restaurant» Λονδίνο
  • Λαμπρινή Καρκασίνα, «ΜΑΖΙ Restaurant» Λονδίνο
  • Παντελής Κανταράκιας, «Disneyland», Γαλλία
  • Αθανάσιος Μπάφας, «Disneyland» Γαλλία
  • Έλενα Δερμάτη, «Momentum Hotel», Σάλτσμπουργκ, Αυστρία
  • Ηλίας Ρεζενκόβ, «The King Jason Protaras», Κύπρος
  • Νικόλας Παπαγεωργίου, «Jolly Joker», Κύπρος
  • Γιώργος Κατσάβελος, «Botteg Amaro», Κύπρος
  • Γιώργος Τούνας, «Amavi - Made For Two Hotels», Κύπρος
  • Κατερίνα Ηρακλέους, «Casale Kalopanagiotis Hotel», Κύπρος
  • Καραλίου Σωτήρης, “Atlantica Resorts”, Κύπρος
  • Άγγελος Τζαν, Yacht «Atalanda Golden Yacht»
  • Χάρης Τζαν, Yacht «M/Y ALMA»
  • Παύλος Οικονομίδης, «Shellona», St Barth (Καραϊβική)

 

Απόφοιτοι ΙΕΚ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ PRAXIS στην ΕΥΡΩΠΗ και όλο τον ΚΟΣΜΟ

  • Οάνα Φιορεντίνα Τσιομπάνου, «City Social» του Jason Atherton (1* Michelin), Λονδίνο
  • Δέσποινα Αντύπα, «Steigenberger Wiltcher's» (Ξενοδοχείο 5*), Βρυξέλλες
  • Ευτυχία Μπαράκου, «Meraki», Λονδίνο