Κατηγορία: Σεμινάρια

Οι υποψήφιοι σπουδαστές μαγειρικής έκαναν το πιο δυνατό test drive στην ειδικότητα της Μαγειρικής Τέχνης.

Έβαλαν Επαγγελματική Ποδιά και Σκούφο και Μαγείρεψαν με την καθοδήγηση του chef Άγγελου Λάντου (ΣΠΟΝΔΗ - 2 Αστέρια Michelin) στο Open Lab της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS. 

Με εκπαιδευτές την dream team της Ελληνικής Γαστρονομίας, στο ΙΕΚ PRAXIS κάνεις αληθινές σπουδές μαγειρικής!

 

#kantopraxi στην Μαγειρική

 

Άγγελος Λάντος - Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ - του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες.

Είναι ο chef που εξελίσσει και ανεβάζει το επίπεδο στο γαστρονομικό χάρτη με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη.

Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.

 

Open Lab Μαγειρικής Με Τον Chef Αγγελο Λάντο Open Lab Μαγειρικής Με Τον Chef Αγγελο ΛάντοOpen Lab Μαγειρικής Με Τον Chef Αγγελο Λάντο