Κατηγορία: Εκπαίδευση

Τεχνικές Βαφής Μαλλιών από τις colour experts/hair stylists του ΙΕΚ Praxis Χαρά Τσιαμούλη και Βικτώρια Μαγδαλιανίδη . It's All About Colour! Οι βαφές είναι από τις πιο σημαντικές και δύσκολες εργασίες του Τεχνικού Κομμωτικής Τέχνης. Το τέλειο χρώμα είναι μια τέχνη από μόνο του. Το σχήμα του προσώπου, το χρώμα, ύφος και στυλ των μαλλιών, τα χαρακτηριστικά του κάθε ανθρώπου αλλά και η προσωπικότητά του είναι μερικές από τις μεταβλητές που καθορίζουν το perfect colour! Και δεν είναι μόνο αυτό: διαφάνειες, φλασάκια, μπαλαγιάζ, ανταύγειες, όμπρε, φαλαγιάζ και πολλές άλλες τεχνικές βαφής μαλλιών. Ο επαγγελματίας hair stylist/colour expert θα πρέπει να μπορεί να βρει το συνδιασμό που θα ικανοποιεί απόλυτα τον πελάτη και αυτό είναι κάτι που θέλει υψηλές δεξιότητες για να το πετύχεις.

 Τεχνικές Βαφής Μαλλιών σχολή κομμωτικής ιεκ praxisΤεχνικές Βαφής Μαλλιών σχολή κομμωτικής ιεκ praxis

 

Τεχνικές Βαφής Μαλλιών σχολή κομμωτικής ιεκ praxis

Οι καταξιωμένες Hair Artists Χαρά Τσιαμούλη και Βικτωρία Μαγδαλιανίδη, εκπαιδεύουν τις σπουδάστριες και τους σπουδαστές της σχολής κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS στις τεχνικές βαφής μαλλιών, σε όλα τα μυστικά του χρώματος και των βαφών. Το χρώμα και το στυλ μαλλιών είναι επικοινωνία. Είναι ένας τρόπος να δηλώσεις ποιός είσαι, τον χαρακτήρα σου. Τολμηρά έντονα χρώματα για έντονους χαρακτήρες, all time classic επιλογές για casual looks. Και βέβαια ανάλογα με την περίσταση. Αν και παντού χωράει λίγος πειραματισμός! Μέρος του μαθήματος και της εκπαίδευσης είναι η δημιουργία αυτού του δίαυλου επικοινωνίας μεταξύ αυτού που ζητάει ο πελάτης, αυτό που του ταιριάζει και αυτό που τον κολακεύει. Ο hair stylist καλείται να παίξει το ρόλο του συμβούλου αλλά και του καλλιτέχνη. Όχι απλά θα πρέπει να "δει", να προβλέψει το τελικό αποτέλεσμα αλλά και να το επικοινωνήσει στον πελάτη.

Αυτός είναι και ένας λόγος που οι απόφοιτοι κομμμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS, διακρίνονται αμέσως και ξεχωρίζουν από τους απόφοιτους άλλων σχολών. Επειδή φροντίζουμε οι σπουδαστές να χρησιμοποιούν την δημιουργικότητά τους, να αναπτύσσουν τα ταλέντα τους και να ανοίγουν νέους δρόμους στο χώρο της κομμωτικής μέσω της εκπαίδευσης υψηλής ποιότητας. 

Με καθημερινούς καθηγητές καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, σε αποκλειστική συνεργασία με την REDKEN και με άμεση σύνδεση με την αγορά εργασίας, οι σπουδές Κομμωτικής στο ΙΕΚ PRAXIS, αποτελούν την πρώτη πράξη της επαγγελματικής επιτυχίας.

 

> Δείτε το προφίλ της ειδικότητας Τεχνικός Κομμωτικής Τέχνης

> Μάθετε περισσότερα για τα σεμινάρια κομμωτικής του ΙΕΚ PRAXIS

 

Τεχνικές Βαφής Μαλλιών σχολή κομμωτικής ιεκ praxis