Sous Vide-Μαγειρεύοντας σε κενό αέρος με τον chef Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο!

Εκπαίδευση στην καινοτομική τεχνική του sous vide, το οποίο μπορεί μεν να αποτελεί μια σχετικά νέα μέθοδο μαγειρέματος, η φιλοσοφία του όμως συναντάται σε παραδοσιακές συνταγές διαφόρων πολιτισμών. Τρόφιμα ερμητικά τυλιγμένα με διαφόρων ειδών συστατικά και μαγειρεμένα σε χαμηλές θερμοκρασίες για πολλές ώρες. Σε αυτό το εξειδικευμένο σεμινάριο θα γνωρίσουμε τις μεθόδους μαγειρέματος και την χρήση του εξοπλισμού (vacuum packing, roner cooker κλπ) αυτής της περιζήτητης τεχνικής.

#Praxis_Gastronomy_Days_2018

05/12/ 2018

Ώρα διεξαγωγής : 11.30 π.μ. - 15:30 μμ
Τόπος διεξαγωγής :Αθήνα Σαριπόλου 5,(κτίριο 3)
Τηλέφωνο πληροφοριών : 210 8230090
Περιορισμένες θέσεις!