Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το Σεμινάριο - Open Day Προπονητικής του ΙΕΚ PRAXIS. Οι σπουδαστές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της ειδικότητας και να συμμετέχουν σε Q & A με τους καθηγητές κο Διονύση Γκιουλέα, Νικόλαο Δουλάμη και Τάσο Κιλιμιτζίδη. 

Λίγα λόγια για τους Καθηγητές:

 

Ο Διονύσης Γκιουλέας είναι Καθηγητής Φυσικής Αγωγής και μέλος του συνδέσμου Ελλήνων προπονητών καλαθοσφαίρισης από το 1996.

Κάτοχος MSc στην Ψυχολογία της Άσκησης και την Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης, με δεκαετή και πλέον εμπειρία στην εκπαίδευση ενηλίκων. 
Έχει διδάξει σε εκπαιδευτικούς οργανισμούς, όπου διατέλεσε για μεγάλη περίοδο τομεάρχης προπονητικής.

Ξεκίνησε τη προπονητική του καριέρα πριν 29 χρόνια στην Α.Ε.Κ.Τ. και συνέχισε την πορεία στο Δία Αλίμου, Πανιώνιο Γ.Σ.Σ., Πρωτέα Αθηνών, Άρη Γλυφάδας, Άγιο Θωμά, Άνω Γλυφάδα, Α.Ο.Π. Φαλήρου, Ατρόμητο Πειραιά, Ακαδημία Φαλήρου, Αιξωνή Γλυφάδας, Γ.Σ. Ηλιούπολης και την Α.Ε. Νέας Κηφισιάς που βρίσκεται ως σήμερα.

Έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις, ενώ το βιογραφικό του περιλαμβάνει πρωταθλήματα, ανόδους κατηγοριών και αθλητές/αθλήτριες που αγωνίστηκαν στις Εθνικές ομάδες και την Α1 Εθνική κατηγορία.

 

Ο Νικόλαος Δουλάμης είναι Ιατρός, Course Director BLS/AED-ERC (Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης), Instructor ECOSEP (Ευρωπαϊκό Κολλέγιο Αθλίατρων), Διευθυντής Εκπαίδευσης ΙΔΑΦΚ (Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών).

 

Ο Τάσος Κιλιμιτζίδης είναι προπονητής, κατοχος UEFA A και καθηγητής Φυσικής αγωγής  με χρόνια πείρα και ως ποδοσφαιριστής 1995-2009 αλλά και γυμναστής.