Κατηγορία: Σεμινάρια

Το ΙΕΚ PRAXIS γέμισε με μαγευτικά πλάσματα της φαντασίας και της μυθολογίας στο σεμινάριο Fantasy Make Up με την Cathy Jones

Οι συμμετέχοντες έμαθαν τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από το fantasy και special fx make up και μεταμορφώθηκαν σε ξωτικά, μονόκερους και άλλα πλάσματα βγαλμένα μέσα από τις σελίδες της μυθολογίας και της φανταστικής λογοτεχνίας. Από το χώρο της διαφήμισης και του θεάτρου μέχρι την τηλεόραση, το Halloween/Απόκριες και την καλλιτεχνική φωτογραφία το Fantasy make up/ Face Painting αποτελεί ένα περιζήτητο εργαλείο για κάθε επαγγελματία στο χώρο της αισθητικής.

Η Cathy πρόσφατα ήταν η νικήτρια του παγκόσμιου διαγωνισμού αιθητικής και make up της NYX Cosmetics οπου κέρδισε το βραβείο Makeup artist of the year για την Ελλάδα.

Με χιλιάδες followers σε Instagram και εκατοντάδες χιλιάδες προβολές των βίντεό της στο Youtube, οι σπουδαστές των τμημάτων Αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS θα έχουν τη δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά της τέχνης της αισθητικής από μια trendsetter του χώρου.

Σύμφωνα με την ίδια:
"Το μακιγιάζ και η αισθητική είναι μορφές τέχνης, με καμβά το ανθρώπινο σώμα και εργαλεία εμπνευσμένα από τη φύση αλλά και δουλεμένα στα χημικά εργαστήρια ανά τον κόσμο.

 

make up

 

Έχοντας ασχοληθεί στο παρελθόν με το σχέδιο την υποκριτική και τη ζωγραφική, μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ένας αισθητικόs καλλιτέχνης δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από έναν εικαστικό!  
Η γοητεία του να αγαπάς το σώμα σου και να το φροντίζεις είναι ανάγκη
Είμαι αισθητικός. Δουλειά μου είναι να βοηθάω κάθε γυναίκα και κάθε άνθρωπο να αγαπήσει περισσότερο τον εαυτό του και να τον σεβαστεί, να τον φροντίσει αποτελεσματικότερα.
Ευχαρίστησή μου είναι να βλέπω ανθρώπους ικανοποιημένους με την εμφάνισή τους."