Κατηγορία: Σεμινάρια
Ο chef Τάσος Μπουσμούρης, με μεγάλη εμπειρία σε εστιατόρια πολυτελών ξενοδοχείων (GRECOTEL κλπ), μας παρουσίασε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο για τα Ελληνικά Θαλασσινά, το οποίο παρακολούθησαν σπουδαστές μαγειρικής, αλλά και πολλοί επαγγελματίες από τον χώρο της εστίασης.

Τα πιάτα που παρουσιάστηκαν είναι:
  • Κυδώνια και Γυαλιστερές: έλεγχος και διατήρηση φρεσκάδας, άνοιγμα, τρόποι μαγειρέματος
  • Εσπρέσο καρότο με Μύδια
  • Σούπα Καλαμπόκι με Αστακό, Λουκάνικο, Τσορίθο Δράμας και Popcorn
  • Τραχανάς με Καραβίδες
  • Ελληνική Καλοκαιρινή Μπρουσκέτα με γαύρο μαρινέ