Κατηγορία: Σεμινάρια

Ο Μυκονιάτης Chef Παναγιώτης Μενάρδος, Chef-Patron του Εστιατορίου "m-eating" στη Μύκονο (1 αστέρι FNL Guide -  Trip Advisor’s Top-ten Ελληνικών εστιατορίων 2016) , παντρεύει στο εστιατόριό του παραδοσιακά προϊόντα και συνταγές του νησιού -αλλά και γενικότερα των Κυκλάδων- με σύγχρονες τεχνικές και άρτιο γευστικά τελικό αποτέλεσμα.

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν τα παρακάτω πιάτα:

  • Σαν Μυκονιάτικος Ήλιος: Αυγό 5 λεπτών σε φρέσκια σάλτσα ντομάτας, μπέικον από καπνισμένο αρνάκι και φρεσκοτηγανισμένα ψωμάκια με μους τυροβολιάς.
  • Φρέσκο φιλέτο ψαριού, με σάλτσα Μυκονιάτικου σαβόρε, πουρέ αγκινάρας Ιερουσαλήμ και μικρά λαχανικά.
  • Σαν…..Μυκονιάτικο αμυγδαλωτό: Πλούσια κρέμα αμυγδάλου, σε βάση σπασμένου αμυγδαλωτού και γαρνιρισμένο με τραγανό κροκάν αμυγδάλου και παγωτό με γεύση αμύγδαλο.

 

#iekpraxis

#praxisgastronomydays