Κατηγορία: Σεμινάρια

Τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου, ο  Αλέξανδρος Κοσκινάς (*Χρυσός σκούφος, *Βραβείο Ελληνικής Kουζίνας, *2 αστέρια FNL Guide), Chef του Tudor Hall Restaurant (King George Hotel), παρουσίασε το σεμινάριο "Η Κερκυραϊκή Κουζίνα του Χθές & του Σήμερα"

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν τα παρακάτω εξαιρετικά πιάτα:

  • Η "Πατσιτσάδα": Βιολογικός κόκορας μαγειρεμένος με Κερκυραϊκά μπαχαρικά, χειροποίητα ζυμαρικά και κρέμα γραβιέρας.
  • Το "Σοφρίτο": Μοσχαρίσια μάγουλα με γαλάκτωμα πατάτας και λάδι μαιντανού.
  • Το "Μπουρδέτο"...αλλιώς:  Σκορπίνα με κόκκινο πιπέρι, ντομάτα και γλυκά κρεμμύδια.

Ένα ταξίδι στις γεύσεις του νησιού, απο τον εξαιρετικό Κερκυραίο Chef ο οποίος αποτύπωσε την παράδοση με το δικό του μοναδικό, μοντέρνο τρόπο

#iekpraxis

#praxisgastronomydays