Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Ο Σάκης Βενέτης, Executive Chef στο "Electra Metropolis" Hotel, μας ξενάγησε στην Γιαπωνέζικη fusion κουζίνα

Οι Ασιατικές τεχνικές και οι εξωτικές πρώτες ύλες συνδιάστηκαν µε µοναδικό τρόπο µε γνωστά ποιοτικά Ελληνικά προϊόντα και έδωσαν εξαιρετικά δηµιουργικά πιάτα, από τα χέρια του εξειδικευµένου - και πολύ ψαγμένου με την Ιαπωνική κουζίνα - chef, στο καινοτοµικό αυτό σεµινάριο. Παρουσιάστηκαν τα εξής πιάτα:

  • Γαρίδες «σαγανάκι» στον ατμό με ponzou και πορτοκάλι
  • Ramen με ματσάτα Φολεγανδρου, σύγκλινο Μάνης και μελισσόχορτο
  • Λουκουμάς με λευκή σοκολάτα, τζίντζερ, yuzu, και matsa tea

 

#PraxisGastronomyDays
#iekpraxis