Κατηγορία: Σεμινάρια

Στα πλαίσια του OPEN PRAXIS, το ΙΕΚ PRAXIS διοργάνωσε Δωρεάν Σεμινάριο Αισθητικής «Extension Βλεφαρίδων»

Η αισθητικός Εύα Παπαγεωργίου με την συνεργασία της PEGGY SAGE (https://www.peggysage.com/fr-FR/) πασουσίασε τις τεχνικές και τα μυστικά πίσω από την σωστή τοποθέτηση, συντήρηση και φροντίδα των τεχνητών βλεφαρίδων.

 

Πολλές φορές παρατηρούμε ότι τα extension φαίνονται «ψεύτικα» και δεν ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Όσοι παρακολούθησαν το σεμινάριο έμαθαν τη σωστή επιλογή και τοποθέτηση extension για να δίνει μάκρος, πάχος και πυκνότητα στις βλεφαρίδες ώστε να εμφανίζονται φυσικές, αλλά συγχρόνως χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

 

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τα Extension Βλεφαρίδων.

 

Q – Τι είναι τα Extension Βλεφαρίδων;

Α – Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας.

 

Q – Πως γίνεται η τοποθέτηση;

Α – Ο εξειδικευμένος αισθητικός τοποθετεί τα extension τρίχα τρίχα επάνω στις βλεφαρίδες, έτσι ώστε να δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα.

 

Q – Πόσο φυσικές φαίνονται;

Α – Το πόσο φυσικό και ρεαλιστικό θα είναι το αποτέλεσμα εξαρτάται τόσο από την ποιότητα των υλικών που θα χρησιμοποιηθούν όσο και από τις γνώσεις και εμπειρία του αισθητικού.

 

Q – Είναι ασφαλείς;

Α – Η όλη διαδικασία χρησιμοποιεί υποαλλεργικά υλικά υψηλής τεχνολογίας και η διαδικασία είναι εντελώς ανώδυνη.

 

Q – Γιατί να το προτιμήσω από άλλες λύσεις;

Α – Τα extension βλεφαρίδων έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και σταθερότητα, είναι πιο ρεαλιστικά, δημιουργούν ένα φυσικό αποτέλεσμα και είναι άνετες τόσο κατά την τοποθέτηση όσο και για όσο διάστημα τις φοράτε.

 

#iekpraxis

#openpraxis