Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Ο Άνταµ Κοντοβάς, Head Chef στο «Mylos Restaurant», Santorini, Βραβείο Ελληνικής κουζίνας, μας παρουσίασε Μοναδικά Πιάτα Δηµιουργικής Κουζίνας µε Ελληνικό Ψάρι. Η αγάπη, η γνώση και η εξειδίκευση ενός από τους κορυφαίους chef της γενιάς του για τον πλούτο των Ελληνικών θαλασσών, σε ένα ευφάνταστο και δηµιουργικό σεµινάριο, µε πολλά και µοναδικά θαλασσινά πιάτα.Τα πιάτα που παρουσιάστηκαν είναι:

 

  • Στρείδια με φύκια kombu και ταπιόκα
  • Φιλέτο ψαριού μαριναρισμενο με ιπποφαές και ραπανακια
  • Σκουμπρι με λευκό ταραμά, προσιούτο και φαγόπυρο
  • Μπακαλιάρος με αυγά αχινού και άγρια Ελληνικά χόρτα
 

#iekpraxis

#praxisgastronomydays