Κατηγορία: Σεμινάρια

Οι μικρές μπουκιές του Amuse Bouche αποτελούν το καλωσόρισμα του πελάτη στο εστιατόριο. Είναι μια πρώτη οπτική και γευστική επαφή του πελάτη με τις υψηλές γεύσεις και τεχνικές που χρησιμοποιεί το εστιατόριο, που τον προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει, γι αυτό πολλοί τα ονομάζουν «γευστικά ραβασάκια»!!!

Ο Παύλος Κυριάκης (1 αστέρι FNL Guide), Executive Chef στο "Andronis Luxury Suites - Lycabettus Restaurant", παρουσίασε το σεμινάριο: "Canapé – Amuse Bouche"

Γευστικές... “μπουκιές”, γεμάτες δημιουργικότητα, τεχνικές και πρωτότυπους γευστικούς συνδιασμούς απο τον δημιουργικότατο και πολυταξιδεμένο Chef, Παύλο Κυριάκη.

 

#iekpraxis

#PraxisGastronomyDays