Κατηγορία: Σεμινάρια

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το δωρεάν σεμινάριο της σχολής αισθητικής/ ονυχοπλαστικής  ΙΕΚ PRAXIS με θέμα τις εφαρμογές τεχνητών νυχιών, το Polysystem Gel και τη Nail Art.

Το σεμινάριο απευθύνόταν σε σπουδάστριες και μελλοντικές σπουδάστριες Αισθητικής και Ονυχοπλαστικής, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της περιποίησης νυχιών.

σεμινάριο σχολες αισθητικησ ιεκ αισθητικησ


Σε μια κατάμεστη αίθουσα οι συμμετέχοντες απέκτησαν γνώσεις πάνω στη δημιουργία εντυπωσιακών σχεδίων σε νύχια καθώς και για τεχνικές όπως το γραμμικό σχέδιο και το one stroke.

Πρόκειται για τεχνικές απαραίτητες σε κάθε σπουδάστρια και απόφοιτη ΙΕΚ αισθητικής και σχολών αισθητικής και ονυχοπλαστικής μιας και η γνώση του δίνει ένα συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας.

 

σεμινάριο σχολές αισθητικής ιεκ αισθητικήςΣτόχος του ΙΕΚ Αισθητικής PRAXIS είναι μέσω των σεμιναρίων να εμπλουτίζουν τις γνώσεις τόσο των σπουδαστών όσο και των ενδιαφερομένων με τη βοήθεια διακεκριμμένων επαγγελματιών του χώρου.
Έτσι συνδιάζουμε την θεωρία και την πράξη με τεχνικές και πρακτικές που προέρχονται τόσο από την εμπειρία των expert του χώρου όσο και από τις τάσεις της αγοράς.

σεμινάριο σχολες αισθητικησ ιεκ αισθητικησ

Δείτε περισσότερα για τις ειδικότητες αισθητικής του ΙΕΚ PRAXIS εδώ