Κατηγορία: Σεμινάρια

Στο πλαίσιο του OPEN PRAXIS το ΙΕΚ Praxis διοργάνωσε Δωρεάν Σεμινάριο 3D Nail Design.

 

Το 3D Μανικιούρ είναι η πιο σύγχρονη τεχνική στο χώρο της Αισθητικής και Ονυχοπλαστικής και έχει ήδη κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Instagram (https://www.instagram.com/explore/tags/3dnailart/).

Το Σεμινάριο απευθυνόταν σε σπουδάστριες και μελλοντικές σπουδάστριες Αισθητικής και Ονυχοπλαστικής, αλλά και σε όσους ενδιαφέρονται για την τέχνη της Περιποίησης Νυχιών και του τρισδιάστατου μανικιούρ.

 

Η εξειδικευμένη Τεχνίτρια Νυχιών Ζήνια Μπαρμαξίζογλου, συνεργάτης της Nail Shop Co (http://www.nailshop.gr/), παρουσίασε τη διαδικασία δημιουργίας ανάγλυφων σχεδίων σε νύχια καθώς και νέες τεχνικές Nail Art.

 

Τι είναι το 3D Nail Design/ Τρισδιάστατο μανικιούρ;

Πρόκειται για μια τεχνική με την οποία η επαγγελματίας αισθητικός μπορεί να αναδείξει το ταλέντο και της ικανότητές της.

Είναι ένα βήμα πέρα από το κλασσικό μανικιούρ όπου τα νύχια διακοσμούνται με ανάγλυφα σχέδια ή πολύπλοκα σχέδια με βάθος χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά.

Έτσι τα νύχια εμφανίζονται να έχουν περίτεχνα σχέδια, σαν καθρέπτης ή σαν νερά μαρμάρου (marble effect).

 

Το μόνο όριο είναι η φαντασία σας.

 

Αναλυτικά στο σεμινάριο παρουσιάστηκαν:

  • Εξάσκηση στη δημιουργία flat πέταλων λουλουδιών, φιόγκου, φύλλου: Εντυπωσιακή τεχνική για τη διακόσμηση των νυχιών.
  • One Stroke: Tεχνική ζωγραφικής στα νύχια με «μία κίνηση», που χρησιμοποιείται ευρέως σε όλο τον κόσμο. Σχεδόν όλες οι  ειδικευμένες τεχνήτριες με καλλιτεχνική φύση λατρεύουν το one stroke
  • Linear Drawing: Από τις πιο σημαντικές και σύγχρονες τεχνικές για κάθε τεχνίτρια νυχιών που εφαρμόζεται πάνω από όλα τα υλικά της ονυχοπλαστικής (gel, ακρυλικό), αλλά μπορεί να εφαρμοστεί και με τα ημιμόνιμα χρώματα.
  • Μarble effects & Mirror Effect: Τελευταίο trend στις τεχνικές διακόσμησης που δεν αφήνει καμία τεχνίτρια ασυγκίνητη

 

Τι είναι τα Σεμινάρια OPEN PRAXIS;

  • Τα Δωρεάν Σεμινάρια OPEN PRAXIS αποτελούν έναν Ετήσιο Κύκλο ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΟΙΧΤΩΝ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τον Εκπαιδευτικό Οργανισμό PRAXIS.
  • Απευθύνονται σε ΟΛΟΥΣ όσους ενδιαφέρονται για τα Προγράμματα και τις Ειδικότητες που προσφέρει ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός PRAXIS ή για το συγκεκριμένο αντικείμενο εκπαίδευσης.
  • Είναι μια καλή ευκαιρία για γνωριμία με το αντικείμενο σπουδών, τους εκπαιδευτές και τις εγκαταστάσεις της Σχολής, με ταυτόχρονη παρακολούθηση ενός ποιοτικού σεμιναρίου, εντελώς δωρεάν και χωρίς καμμία άλλη δέσμευση.
  • Κάθε συμμετέχοντας στα Σεμινάρια, λαμβάνει Βεβαίωση Παρακολούθησης Προγράμματος Επαγγελματικής Κατάρτισης από το Πιστοποιημένο Κε.Δι.Βι.Μ. 2 PRAXIS

 

#iekpraxis

#openpraxis