Κατηγορία: Συνεργασίες

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, η REDKEN, η ηγέτιδα επαγγελματική μάρκα μαλλιών στην Αμερική, ενώνει επίσημα τις δυνάμεις της με το ποιοτικό ΙΕΚ PRAXIS σε μια αποκλειστική, αναγνωρισμένη συνεργασία, η οποία σκοπεύει να αλλάξει τα δεδομένα της εκπαίδευσης στον κομμωτικό κλάδο.

Σε σύγχρονους, πολυτελείς και άνετους χώρους, στο κέντρο της Αθήνας και της Χαλκίδας, επιμελημένους με την αισθητική και τις προδιαγραφές της REDKEN, θα πραγματοποιούνται τα εκπαιδευτικά σεμινάρια και τα τεχνικά μαθήματα του προγράμματος REDKEN Foundation στο ΙΕΚ PRAXIS, καθώς και εταιρικές παρουσιάσεις της μάρκας σε σπουδαστές αλλά και επαγγελματίες.

Οι αυριανοί, περιζήτητοι επαγγελματίες θα έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν τις πιο σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές πάνω στο κούρεμα, τη βαφή και το χτένισμα και να εμπνευστούν δημιουργικά πάντα με την υπογραφή και την αναγνώριση της Redken 5th Avenue NYC.

Ταυτόχρονα, το ΙΕΚ PRAXIS ενσωματώνει στα προγράμματα σπουδών του μια σειρά καινοτομιών με την υπογραφή της REDKEN, καθώς στους σπουδαστές θα παρέχονται περαιτέρω προνόμια και οφέλη τα οποία θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα και κύρος στις σπουδές τους αλλά κυρίως εμπειρία στους επαγγελματίες του αύριο.

 

Ενδεικτικά μόνο να αναφέρουμε:

  • τη Backstage πρακτική συμμετοχή στα Mega Event της REDKEN στην Ελλάδα,
  • τη σεμιναριακή παρουσίαση πάνω σε θέματα Business Development και διαχείρισης κομμωτηρίου
  • προιοντικά βραβεία και προβολή στους αριστούχους αποφοίτους.
  • Και πολλά άλλα

 

Οι εγγραφές άρχισαν!

Περισσότερες πληροφορίες, εικόνες και διευκρινήσεις για το REDKEN FOUNDATION στο www.iekpraxis.gr  και στα τηλέφωνα ΧΑΛΚΙΔΑ 22210-74005 / 22210-61607 (Λεωφόρος Χαϊνά 95, δίπλα στη Νομαρχία) και ΑΘΗΝΑ 210-8230090 (Σαριπόλου 5, δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)