Μετά την τεράστια επιτυχία των High End Σεμιναρίων Μαγειρικής του περσινού Praxis Gastronomy Days, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2017-2018, θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε άλλη μια ομάδα ταλαντούχων chefs, στα Μαγειρικά & Ζαχαροπλαστικά Σεμινάρια που αφήνουν εποχή!

Εκτός από τον Αλέξανδρο Χαραλαμπόπουλο, τον Γκίκα Ξενάκη, τον Τάσο Στεφάτο και τους υπόλοιπους εκλεκτούς chefs του μόνιμου επιτελείου του ΙΕΚ PRAXIS, στο Gastronomy Days 2017-2018, θα μας παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους και οι παρακάτω βραβευμένοι chefs:

 

  • Αλέξανδρος Κοσκινάς

Chef στο «Tudor Hall Restaurant» του King George Hotel

*Χρυσός Σκούφος

*Βραβείο Ελληνικής   κουζίνας

*2 αστέρια FNL Guide

 

  • Θοδωρής Παπανικολάου,

Executive Chef στο “SENSE” Restaurant, στο Hotel “Athens Was”

*Χρυσός σκούφος

*Βραβείο Ελληνικής   κουζίνας

*2 αστέρια FNL Guide

 

  • Μαρίνος Κοσμάς

Βραβευμένος Pastry Chef

 

  • Θανάσης Τσαγκλιώτης

Διακεκριμένος Pastry Chef

Ζαχαροπλαστείο La Maison

 

  • Παναγιώτης Μενάρδος

Chef Patron στο Εστιατόριο «MEAT-ING», Μύκονος

*1 αστέρι FNL Guide

* Trip Advisor’s Top-ten Ελληνικών εστιατορίων 2016

 

  • Άνταμ Κοντοβάς

Head Chef στο «Mylos Restaurant», Santorini

*Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

 

  • Παύλος Κυριάκης

Executive Chef στο «Lycabettus Restaurant» του

Andronis Luxury Suites

*1 αστέρι FNL Guide

 

  • Χάρης Νικολούζος

Head Chef στο Restaurant «2 Μαζί»

*Βραβείο Ελληνικής κουζίνας

 

  • Βασίλης Λεωνίδου

Executive Chef στο «Καψάλιανα Village» Hotel

*Βραβείο καλύτερου εστιατορίου & κορυφαίου σεφ 2017 από τον παγκόσμιο οδηγό ελαιόλαδου FLOS OLEI

 

  • Κωνσταντίνος Κωστάκης

Chef Patron στην Boulangerie «A λα Γκρέκ»

 

  • Σάκης Βενέτης

Executive Chef στο «Electra Metropolis» Hotel

 

(Αναμείνατε την θεματολογία των σεμιναρίων πολύ σύντομα)