Κατηγορία: Εκπαίδευση

Κατά τη διάρκεια της «τυφλής» οργανοληπτικής αξιολόγησης, οι σπουδαστές της ειδικότητας «τεχνικός Αμπελουργίας – Οινολογίας» δεν γνωρίζουν την ταυτότητα των οίνων που καλούνται να αξιολογήσουν. Οι καλυμμένες φιάλες καθώς και τα ειδικά κρυστάλλινα, μαύρα ποτήρια γευσιγνωσίας οίνου, που διαθέτει το πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο οινολογίας – αμπελουργίας του ΙΕΚ PRAXIS, βοηθούν τους μελλοντικούς επαγγελματίες να αποκτήσουν την απαραίτητη γνώση προκειμένου να γίνουν οι επαγγελματίες που τελικά ξεχωρίζουν.

Αυτή η εργαστηριακή διαδικασία εκπαιδεύει στην πράξη, τους σπουδαστές προκειμένου να είσαι σε θέση - συνδυάζοντας τις γνώσεις που έχουν αποκτήσει στα προηγούμενα εξάμηνα σπουδών καθώς και τις εκπαιδευμένες αισθήσεις τους – να αναγνωρίζουν τους οίνους ακόμη και μέσα από πλήρως ανώνυμες φιάλες.

 

  
 

Ο Δρ. Αμπελουργίας και καθηγητής Οινολογίας του ΙΕΚ PRAXIS κ. Ευάγγελος Μπερής, σε μια σειρά θεωρητικών και εργαστηριακών μαθημάτων, μυεί τους σπουδαστές στο μαγικό χώρο του οίνου, στον οποίο καλούνται να ανακαλύψουν την προέλευση με επιλογές από τον παγκόσμιο αμπελώνα, τις ιδιαιτερότητες κάθε ποικιλίας, τα πιθανά ελαττώματα και τους προσδιορισμούς των βασικών ενώσεων. 

 

Αληθινές Σπουδές Αμπελουργίας & Οινολογίας; #KantoPraxi
• Αθήνα 210-8230090 • Χαλκίδα 22210-74005
https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-ampeloyrgias-oinologias
#AlithinesSpoudes
Σπούδασε Στην Πρώτη Θέση και Γίνε ο Επαγγελματίας Που Ξεχωρίζει. Αληθινές Σπουδές Στη Σχολή Απόλυτα Εξειδικευμένη στα Αγροτικά Επαγγέλματα. 
Μειωμένα Δίδακτρα - Extra Παροχές