Κατηγορία: Σεμινάρια

Βάλε Επαγγελματική Ποδιά και Μαγείρεψε με την καθοδήγηση του chef και καθηγητή του ΙΕΚ PRAXIS Άγγελου Λάντου (Σπονδή - 2 Αστέρια Michelin) στο Open Lab της Σχολής Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS. 

Δήλωσε ΤΩΡΑ συμμετοχή και εξασφάλισε μία από τις περιορισμένες θέσεις δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους έλληνες Chef! 

 

Αφορά Υποψήφιους Σπουδαστές Μαγειρικής.

 

#kantopraxi στην Μαγειρική

 

Άγγελος Λάντος - Ο βραβευμένος με 2 Αστέρια Michelin chef της ΣΠΟΝΔΗΣ  του πιο εμβληματικού εστιατορίου της Αθήνας- διαθέτει πάνω από 25 χρόνια εμπειρία στην υψηλή γαστρονομία, διεθνείς διακρίσεις και κορυφαίες συνεργασίες.

Είναι ο chef που εξελίσσει και ανεβάζει το επίπεδο στο γαστρονομικό χάρτη με την εκλεπτυσμένη υψηλή μαγειρική του τέχνη.

Η Σπονδή είναι μέλος της Grande Table du Monde, πρώτο εστιατόριο Relais Gourmand στην Ελλάδα από τον οδηγό Relais & Chateaux και βραβευμένο πλειστάκις ως το καλύτερο εστιατόριο της Ελλάδας από τους Χρυσούς Σκούφους του Αθηνοράματος και τα Βραβεία FNL.

 

  • Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ΔΩΡΕΑΝ
  • Περιορισμένος αριθμός θέσεων & απαραίτητη η κράτηση!

 

Κλείσε θέση τώρα : https://www.iekpraxis.gr/seminar/mageiriki-zaharoplastiki-artopoiia/open-lab-mageirikis-me-ton-chef-aggelo-lanto-spondi-2