Κατηγορία: Σεμινάρια

OPEN DAY Κομμωτικής με τον Δημήτρη Μάγγο. Εισαγωγικό Σεμινάριο Κομμωτικής από τα ΙΕΚ PRAXIS και τον Παγκόσμιο Trainer Κομμωτών της Redken Δημήτρη Μάγγο (Hair Group Salon, Art Director Κομμωτικής ΙΕΚ Praxis). 
Η σχολή Κομμωτικής  του ΙΕΚ PRAXIS έχει ως στόχο την παροχή υψηλής ποιότητας εκπαίδευση στον χώρο των κομμωτών. 


Η κομμωτική είναι έμπνευση, φαντασία, τεχνική, στύλ, μόδα. 
Ελάτε να ανακαλύψουμε μαζί το μαγικό κόσμο του hair art στο σεμινάριο με τον Δημήτρη Μάγγο.

Αθήνα, Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο) 10/07 11:00 - 14:00


Ενα OPEN DAY Κομμωτικής για όλους όσους ενδιαφέρονται να σπουδάσουν κομμωτική , για όσους ονειρεύονται να γίνουν οι πετυχημένοι Κομμωτές  του αύριο. 
Το σεμινάριο είναι εισαγωγικό και απευθύνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται για σπουδές στην Κομμωτική 

Κλείσε Θέση: OPEN DAY ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ Με τον Δημήτρη Μάγγο

 

Ο Δημήτρης Μάγγος είναι κομμωτής και καταξιωμένος REDKEN artist και στέλεχος της REDKEN 5th Avenue Greece.
Είναι ιδιοκτήτης της σειράς κομμωτηρίων Hair Group Saloon στη Χαλκίδα.
Σπούδασε κομμωτική στο Λονδίνο (1995-1997), στην Ακαδημία Tony & Guy, απ’ όπου και πήρε το πτυχίο του.
Αμέσως μετά εργάστηκε στο κεντρικό κομμωτήριο της Ακαδημίας (Tottenham Court Road Salon).
Έκτοτε, επισκέπτεται την Ακαδημία στο Λονδίνο κάθε χρόνο, έτσι ώστε να ενημερώνεται για τις νέες γραμμές, γυναικείες και ανδρικές. Έχει παρακολουθήσει όλα ανεξαιρέτως τα σεμινάρια του Vidal Sassoon και του Patrick Cameron (εξειδικευμένα σεμινάρια για τα νυφικά κουρέματα/χτενίσματα).
Το 1997 πήρε στο Λονδίνο Πτυχίο εξειδίκευσης στα Extensions.
Από το 1998 συμμετείχε σε όλα τα Σεμινάρια του Τεχνικού Κέντρου της L’Oréal Professionnel (Κλειδιά της Βαφής 1 & 2, περμανάντ κλπ.).
Το 1999 έλαβε το Πτυχίο της “Αρμονίας Χρωμάτων” (Colorscope), καθώς επίσης και το Πτυχίο του “Ειδικού Προσωπολόγου” (Visagine Total Look).
Επίσης εκπαιδεύτηκε από τη Revlon ως “Εκπαιδευτής του Τεχνικού Κέντρου”, ενώ λίγο αργότερα έγινε ο Βασικός Εκπαιδευτής της American Crew για όλη την Ελλάδα (δημιουργία και οργάνωση νέων ανδρικών κομμωτηρίων). Μέσω της American Crew εκπαίδευσε το προσωπικό σε αλυσίδες κομμωτηρίων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, στα Γιάννενα, στα Χανιά, στη Ρόδο και σε πολλές άλλες πόλεις.
Επιπλέον εκπαιδεύτηκε ως Ειδικός Καθηγητής στη Βαρκελώνη (American Crew) και στη συνέχεια συνεργάστηκε με συναδέλφους κομμωτές που ασχολούνται με τα editorial μόδας του περιοδικού τύπου.
Από τη δεκαετία του ’90 έως σήμερα, έχει συμμετάσχει σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό (Νέα Υόρκη, Παρίσι, Λονδίνο, Βαρκελώνη, Τορόντο, Μόντρεαλ, Νέο Δελχί, Αλάσκα) για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
Επίσης παρακολούθησε ειδικά σεμινάρια που αφορούν το Marketing και την οργάνωση κομμωτηρίων.
Έχει παρακολουθήσει στη Γαλλική πρωτεύουσα ειδικά σεμινάρια από τον Jacques Dessange, αλλά κι από άλλους διεθνούς φήμης κομμωτές - καθηγητές.