Κατηγορία: Σεμινάρια

 

Ο Βασίλης Λεωνίδου, Executive Chef στο «Καψάλιανα Village» Hotel  (Βραβείο καλύτερου εστιατορίου & κορυφαίου σεφ 2017 από τον παγκόσμιο οδηγό ελαιόλαδου FLOS OLEI), μας ξενάγησε στις ποιότητες και στις γεύσεις του Ελαιόλαδου.

Επίσης μας υπόδειξε τους τρόπους αξιοποίησής τους στην μαγειρική και την ζαχαροπλαστική.

Ένας πραγματικός expert του Ελαιόλαδου, μας μυεί στα μυστικά του, σε αυτό το Δωρεάν Σεμινάριο του ΙΕΚ PRAXIS (#OpenPraxis).

#OpenPraxis

#iekpraxis