Ο παγκοσμίου φήμης Γάλλος Ζαχαροπλάστης Emmanuel Hamon, ήρθε και πάλι στην Αθήνα και παρουσίασε στα υπερσύγχρονα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ PRAXIS, ένα από τα δυνατότερα Σεμινάρια Ζαχαροπλαστικής - Μόνο για Επαγγελματίες - με όλες τις τελευταίες τεχνικές παγκοσμίως, καθώς και τη νέα του Collection σε γλυκά, τούρτες, clair κ.α., τα οποία παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά στο κοινό.

Ορισμένα από τα γλυκά που παρουσιάστηκαν στο 3ήμερο Σεμινάριο Επαγγελματικής Ζαχαροπλαστικής ήταν:

  • Banana Caramel and Tonka religieuse Collection 2016
  • (Glaze eclair and religieuse from new technique with not fondant but real caramel type bonbon)
  • Millefeuille Entremets "Kafo tempo" New (Technique Puff pastry (Feuillet age) flavored coffee and Japanese cream Namelaka)
  • Entremets "Tsema" Collection 2016 (Pistachio and blackcurrant entremets, different layer of cream made from only one fruit ganache)
  • Apricot and Lavender eclair New (Technique of new topping eclair from marzipan and glaze like famous eclairs from Paris)
  • Jiao tart Collection 2016 (Risotto caramel technique like a risotto but sweet)

Λίγα λόγια για τον Pastry Chef:

  • O Emmanuel Hamon το 2003 δημιουργεί μια σειρά από καραμέλες με την επωνυμία P'tit Zef με ανταπόκριση που ξεπερνά τα σύνορα της Γαλλίας και φτάνει από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Οσάκα της Ιαπωνίας.
  • Η προσφορά του αναγνωρίζεται με τον καιρό και η δημιουργική, μοντέρνα δουλειά του, αποκτά ιδιαίτερη εκτίμηση από το κοινό ενώ η αδελφότητα Marmite d'or τον επιβραβεύει απονέμοντάς του τιμητικό δίπλωμα.
  • O Emmanuel Hamon είναι ο πρεσβευτής της CasaLuker (Χορηγός ΙΕΚ PRAXIS Ζαχαροπλαστικής), του μεγαλύτερου brand προϊόντων σοκολάτας, που εδρεύει στην Κολομβία.
  • Εκτός από συμβουλευτικές υπηρεσίες που παρέχει σε μεγάλες εταιρίες του χώρου παγκοσμίως και τις επιδείξεις που υλοποιεί, είναι και ιδιοκτήτης ενός μοντέρνου Ζαχ/στείου στο Brest της Γαλλίας, από το 2001.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά προγράμματος:

  • Ημερομηνία: 12-13-14 Οκτωβρίου 2016 (ΝΕΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ)
  • Διάρκεια: 3 ημέρες - 6 ώρες ημερησίως - Σύνολο: 18 ώρες εκπαίδευσης
  • Ώρες Προγράμματος: 10.00 π.μ 16.00 μ.μ
  • Τόπος διεξαγωγής: ΙΕΚ PRAXIS - Σαριπόλου 5, Αθήνα 106 82
  • Τύπος Προγράμματος: Demonstration με γευστική δοκιμή
  • Γλώσσα Προγράμματος: Αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά
  • Κόστος Προγράμματος: 350€
  • Τηλέφωνο: 6972 444820