Κατηγορία: Εκδηλώσεις

Ο Κωνσταντίνος Κωστάκης στην Γιορτή Πίτας Ψαχνών 2019 με το ΙΕΚ PRAXIS 

Μια βραδιά γεμάτη εικόνες, ήχους και γεύσεις ελληνικής παράδοσης θα μας προσφέρει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Ψαχνών «Η Έκφραση», με την 4η Γιορτή Παραδοσιακής Πίτας την Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2019 στο Γυμνάσιο Ψαχνών.

Το IEK PRAXIS, ο μεγαλύτερος ιδιωτικός εκπαιδευτικός φορέας της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, θα είναι παρών στην Γιορτή Πίτας Ψαχνών 2019 με τη συμμετοχή του διακεκριμένου σεφ Κωνσταντίνου Κωστάκη, chef patron της Boulangerie "Α λα Γκρέκ" και συγγραφέα του βιβλίου "Πίτα από Χέρι".

Ο Κωσταντίνος Κωστάκης, σεφ ειδικευμένος στις ελληνικές πίτες με πλούσιο ερευνητικό έργο σε όλη τη χώρα για το πιο «παραδοσιακά ελληνικό» είδος φαγητού, θα είναι εκεί, δημιουργώντας αλμυρές και γλυκιές πίτες με εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα!

Αν θέλετε κι εσείς να μάθετε τα γευστικά μυστικά που «κρύβει» το χειροποίητο φύλλο, το ΙΕΚ PRAXIS θα είναι εκεί για να σας τα αποκαλύψει!

 

Μάθετε περισσότερα για τις ειδικότητες Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS κάνοντας κλικ εδώ https://www.iekpraxis.gr/eidikothta/tehnikos-mageirikis-tehnis-arhimageiras-chef

 

Γιορτή Πίτας Ψαχνών Γιορτή Πίτας Ψαχνών Γιορτή Πίτας Ψαχνών