Κατηγορία: Συνεργασίες

Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τον Chef Λεωνίδα Κουτσόπουλο στην σπουδαία ομάδα Εκπαιδευτών Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS.

Ο αγαπημένος και ταλαντούχος Chef, από σήμερα θα μεταδίδει τις γνώσεις και το πάθος του για την μαγειρική, αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα διδάσκει στα Τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, ενώ θα παραδίδει και εξειδικευμένα σεμινάρια, master classes, παρουσιάσεις και ημερίδες για όλους τους σπουδαστές. Έτσι, ο γνωστός κριτής του Master Chef και επικεφαλής του εστιατορίου Feedέλ Urban Gastronomy, θα καθοδηγεί τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS σε νέες γαστρονομικές τεχνικές που θα απογειώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

 

Ευχόμαστε στον νέο μας Chef, σε όλους τους εξαιρετικούς Καθηγητές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS και σε όλους τους σπουδαστές μας:

Καλή ακαδημαϊκή χρονιά, με τα καλύτερα πιάτα, στο καλύτερο ΙΕΚ!

 

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

  • Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι Executive Chef και συνιδιοκτήτης των εστιατορίων Feedέλ Urban Gastronomy (στο κέντρο της Αθήνας) και του Feedέλ Assador (στην Γλυφάδα) βραβευμένα με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.
  • Έκανε τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο εστιατόριο Semiramis
  • Συνέχισε την καριέρα του στο Λονδίνο, δίπλα στον διάσημο Chef Gordon Ramsey.
  • Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Jerom Seres και πήραν μαζί το πρώτο τους Αστέρι Michelin.
  • Δούλεψε στο εστιατόριο MUGARITZ, στο San Sebastian της Ισπανίας, την εποχή που θεωρούνταν το 3ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.
  • Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ανέλαβε το γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο ALERIA.
  • Από τότε μπήκε στη ζωή του και το Master Chef, όπου συμμετείχε ως Food and Beverage Producer στην αρχή και ως κριτής του διαγωνισμού στην συνέχεια.