Κατηγορία: Εκπαίδευση
O βραβευμένος Chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος με διάκριση Michelin Plate (Sense Restaurant / AthensWas) και καθηγητής μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS αναλαμβάνει την εκπαίδευση των διαγωνιζομένων του φετινού MASTERCHEF. Ο Αλέξανδρος θα έχει το ρόλο του food stylist και θα δίνει χρήσιμα tips και οδηγίες στα στησίματα των πιάτων των διαγωνιζομένων. 
 
Καλή επιτυχία Αλέξανδρε!
 
Ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, εδώ και 10 σχεδόν χρόνια, είναι ένας από τους πιο βασικούς εκπαιδευτές μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS. Με την διδασκαλία του έχει καταφέρει, όχι μόνο να μεταδώσει υψηλού επιπέδου γνώσεις στους Σπουδαστές Μαγειρικής Τέχνης, αλλά κυρίως να εμπνεύσει τους νέους μάγειρες, παραδίδοντας στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας άριστους νέους επαγγελματίες με κύρια χαρακτηριστικά τον σεβασμό στην πρώτη ύλη, το ήθος στην επαγγελματική κουζίνα, την άρτια τεχνική κατάρτιση, τη φινέτσα και τον τρόπο να οραματίζονται την μαγειρική του μέλλοντος.
 
Ο chef Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος είναι επίσης ο συγγραφέας πολύ σημαντικών εκπαιδευτικών εγχειριδίων του ΙΕΚ PRAXIS για την ειδικότητα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (chef)».
 
Εκτός από τα καθημερινά μαθήματα στο ΙΕΚ, ο Αλέξανδρος παραδίδει στο PRAXIS μία σειρά εξειδικευμένων σεμιναρίων που απευθύνονται αποκλειστικά σε επαγγελματίες της εστίασης.
 
Αυτό το εξάμηνο μπορείτε να παρακολουθήστε online τα παρακάτω σεμινάρια: