Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη. Οι Βραβευμένοι Chefs διδάσκουν τις τεχνικές της υψηλής γαστρονομίας και απογειώνουν την μαγειρική καριέρα σου. Πρόγραμμα μεταπτυχιακής εξειδίκευσης που απευθύνεται σε αποφοίτους σχολών μαγειρικής ή ήδη εργαζόμενους στον χώρο της μαγειρικής, που θέλουν να ολοκληρώσουν και να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, εμβαθύνοντας σε όλες τις σύγχρονες μεθόδους της μαγειρικής τέχνης.

Μάθε τα μυστικά της υψηλής γαστρονομίας δίπλα στου Κορυφαίους Επαγγελματίες, σε Ολιγομελή Τμήματα και με Διαρκή Hands On εξάσκηση για όλους τους συμμετέχοντες.

Μετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικής

 

Το πρόγραμμα "Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη" προσφέρει ταχύρυθμη εκπαίδευση υψηλού επιπέδου, δίπλα σε βραβευμένους chefs, σε υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής.Υποστηρίζει την ουσιαστική αναβάθμιση των γνώσεων και των δεξιοτήτων και μια σημαντική ενίσχυση του βιογραφικού των συμμετεχόντων. Αποτελεί την πύλη για μια σημαντική καριέρα στην Ελλάδα και διεθνώς, με άμεση πρόσβαση σε θέσεις εργασίας. Δίνει άμεση επαφή και πληροφόρηση για όλες τις νέες τάσεις και τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας.

 

Κλείσε Θέση: Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη: PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-8825206, 210-8230090

Αθήνα, Σαριπόλου 5 (δίπλα στο Αρχαιολογικό Μουσείο)
Έναρξη: Νοέμβριος 2019
Διάρκεια: 6 μήνες
Ωράριο: κάθε Τρίτη και Τετάρτη

 

Μετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικήςΜετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικήςΜετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικής

 

Στο Πρόγραμμα "Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη" θα διδαχθούν:

> Νέες τεχνικές και εφαρμογές
> Διεθνείς και Ethnic κουζίνες
> Food Styling και αρχιτεκτονική πιάτων
> Sous Vide, Σφαιροποιήσεις, Siphon και άλλες σύγχρονες τεχνικές, ενταγμένες σε πιάτα a’ la carte
> Αλλαντικά και Τεχνικές Αλλαντοποιίας
> Τυροκομία και Τεχνικές Τυροκόμησης
> Μοντέρνα Ελληνική κουζίνα
> Japanese και Fusion Κουζίνες
> Sushi
> Μοριακή Γαστρονομία
> Ψάρια και Θαλασσινά
> Avant Garde Cuisine και Amuse Bouche
> Γαλλική Κουζίνα
> Ισπανική Κουζίνα
> Σκανδιναβινή Κουζίνα
> Ζαχαροπλαστική και Αρτοποιία για εστιατόρια A la Carte

Κλείσε Θέση: Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη: PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-8825206, 210-8230090

 

Μετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικής Μετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικής

 

Καθηγητές/εισηγητές του προγράμματος "Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη"

 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος συνιδιοκτήτης και Chef Feedέλ Urban Gastronomy, Feedέλ Assador
Άγγελος Λάντος, Chef "Σπονδή" (2 αστέρια Michelin)
Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος, Chef "Sense" Restaurant (Βραβείο Michelin Plate)
Θοδωρής Παπανικολάου, Chef "Selene" Restaurant (Χρυσός Σκούφος)
Δημήτρης Δημητριάδης, Chef "Artisanal" Restaurant (Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας)
Παύλος Κυριάκης, Chef "Andronis Luxury Suites"
Αλέξανδρος Κοσκινάς, Chef "Tudor Hall" (King George Hotel) (Χρυσός Σκούφος)
Δημήτρης Μπούτσαλης, Chef Hotel "Μεγάλη Βρεττανία" (Χρυσός Σκούφος)
Μίλτος Αρμένης, Chef "Ark"
Ηλίας Σκουλάς, Chef "Food Mafia"
Νίκος Πολιτάκος, Chef "Kinjo Japanese RestauBar"
Σάκης Βενέτης, Chef Hotel "Electra Metropolis"
Χάρης Νικολούζος, Chef  "Bianco" Restaurant
Ευγένιος Βαρδακαστάνης, Pastry Chef "Μεγάλη Βρεττανία" & "Tudor Hall"


Και ειδικά μαθήματα με τους :

 

Χάρης Τζαννής | Ειδικός Γαστρονομίας, Τουρισμού και Πρώτων Υλών
Ευάγγελος Μπερής | Ειδικός Οινολογίας και Food Pairing
Θοδωρής Πάσχος | Ειδικός Τυροκομίας

Κλείσε Θέση: Μετεκπαίδευση στην Υψηλή Μαγειρική Τέχνη: PRAXIS Gastronomy PostGraduate Course

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210-8825206, 210-8230090

 

Μετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικήςΜετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικήςΜετεκπαίδευση Υψηλή Μαγειρική Τέχνη μεταπτυχιακό μαγειρικής