Κατηγορία: Εκπαίδευση

Μάθημα Τεχνικών- Σχολή Βρεφονηπιοκομίας: Φθινοπωρινές Ομπρέλες. Τα πρωτοβρόχια άργησαν αλλά για καλό και για κακό οι σπουδάστριες Βρεφονηπιοκομίας και ο καθηγητής Δημήτρης Βρούβας έφτιαξαν πολύχρωμες ομπρέλες στο πλαίσιο του μαθήματος τεχνικών.

Τα υλικά απλά και καθημερινά, βρίσκονται σε κάθε σπίτι: χαρτί, χαρτόνι, σύρμα πίπας, πλαστικά πιατάκια. Και σαφώς ... Χρώμα και Φαντασία! Αν έχεις όρεξη μπορείς να φτιάξεις κάτι όμορφο από το οτιδήποτε. 

Έντονα χρώματα και σχέδια, ουράνια τόξα, χάρτινη βροχή. Με τη χειροτεχνία τα παιδιά μαθαίνουν συντονισμό κινήσεων. Μαθαίνουν να χρησιμοποιούν τα υλικά που τους δίνονται για να κατασκευάσουν κάτι που βρίσκεται στη φαντασία τους. Να χρησιμοποιήσουν μπογιές για να ζωγραφίσουν αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Να γνωρίσουν τις δυνατότητές τους μέσω των κατασκευών και να χαρούν για το τελικό αποτέλεσμα. Να αισθανθούν περήφανα για κάτι δικό τους!

Οι Σπουδές Βρεφονηπιοκομίας Στο ΙΕΚ PRAXIS Αποτελούν Εγγύηση Για Την Αγορά Εργασίας #KantoPraxi Αθήνα 210-8230090 Χαλκίδα 22210-74005 http://bit.ly/Σπούδασε_Βρεφονηπιοκομία

 

σχολή βρεφονηπιοκομίας σχολή βρεφονηπιοκομίαςσχολή βρεφονηπιοκομίας