Κατηγορία: Συνεργασίες

Μετά το πολύ επιτυχημένο OPEN DAY Μαγειρικής στην Χαλκίδα, ο Chef Λεωνίδας Κουτσόπουλος υποδέχτηκε τους υποψήφιους σπουδαστές Μαγειρικής, στο ΙΕΚ PRAXIS στην Αθήνα.

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος με χιούμορ και ευγένεια συντονίστηκε με το νέο μέλος του μαγειρικού μας team, τον Chef Ιάκωβο Απέργη και ενθουσίασαν το νεανικό κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του, εξηγώντας τους όλα τα μυστικά του επαγγέλματος της μαγειρικής

Οι υποψήφιοι σπουδαστές Μαγειρικής δοκίμασαν τα κεράσματα με τις συνταγές του Λεωνίδα Κουτσόπουλου και πήραν από τα χέρια του την πρώτη τους επαγγελματική ποδιά μαγειρικής.

Η επόμενη χρονιά θα είναι πολύ δυνατή και γεμάτη συγκινήσεις!

Σπούδασε στην Πρώτη Θέση και Γίνε ο Επαγγελματίας που Ξεχωρίζει!
#kantopraxi

 

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποκλειστικά στην Σχολή Μαγειρικής ΙΕΚ PRAXIS


Λεωνίδας Κουτσόπουλος leonidas koutsopoulos
Ο αγαπημένος και ταλαντούχος Chef, από φέτος θα μεταδίδει τις γνώσεις και το πάθος του για την μαγειρική, αποκλειστικά στους σπουδαστές του ΙΕΚ PRAXIS. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος θα διδάσκει στα Τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS, ενώ θα παραδίδει και εξειδικευμένα σεμινάρια, master classes, παρουσιάσεις και ημερίδες για όλους τους σπουδαστές. Έτσι, ο γνωστός κριτής του Master Chef και επικεφαλής του εστιατορίου Feedέλ Urban Gastronomy, θα καθοδηγεί τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS σε νέες γαστρονομικές τεχνικές που θα απογειώνουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους.

 

>Στο ΙΕΚ PRAXIS οι βραβευμένοι Chef είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου. Δείτε όλη την ομάδα των εκπαιδευτών μαγειρικής.

>Κάνε τώρα την εγγραφή σου στα Τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

 

Ποιος είναι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Λεωνίδας Κουτσόπουλος leonidas koutsopoulosΟ Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι Executive Chef και συνιδιοκτήτης των εστιατορίων Feedέλ Urban Gastronomy (στο κέντρο της Αθήνας) και του Feedέλ Assador (στην Γλυφάδα) βραβευμένα με Βραβεία Ελληνικής Κουζίνας.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στην μαγειρική στο εστιατόριο Semiramis

Συνέχισε την καριέρα του στο Λονδίνο, δίπλα στον διάσημο Chef Gordon Ramsey.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, συνεργάστηκε με τον Jerom Seres και πήραν μαζί το πρώτο τους Αστέρι Michelin.

Δούλεψε στο εστιατόριο MUGARITZ, στο San Sebastian της Ισπανίας, την εποχή που θεωρούνταν το 3ο καλύτερο εστιατόριο στον κόσμο.

Επέστρεψε ξανά στην Ελλάδα και ανέλαβε το γνωστό και βραβευμένο εστιατόριο ALERIA.

Από τότε μπήκε στη ζωή του και το Master Chef, όπου συμμετείχε ως Food and Beverage Producer στην αρχή και ως κριτής του διαγωνισμού στην συνέχεια.

 

>Στο ΙΕΚ PRAXIS οι βραβευμένοι Chef είναι οι καθημερινοί καθηγητές σου. Δείτε όλη την ομάδα των εκπαιδευτών μαγειρικής.

>Κάνε τώρα την εγγραφή σου στα Τμήματα Μαγειρικής του ΙΕΚ PRAXIS

 

Λεωνίδας Κουτσόπουλος leonidas koutsopoulos